Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O třídu horší než-li byla první série. Kromě otravného dětského protagonisty mi ani celá zápletka nepřišla bůhví jak zajímavá. Vyvrcholení celé pointy byl slabý odvar a potěšil maximálně tak návrat už známého komisaře Ambrose na scénu i když ani jeho oddělená temná dějová linka moc zázraků nepřinesla. ()

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi dobré první sérii přichází trochu kvalitativní propad, i když ne tak výrazný, jako jsem čekala. Co mě hned na začátku téměř odradilo byl naprosto "creepy" chlapec, který vypadal jako něco mezi Rainmanem a panem Monkem, na každý pád jako čtyřicetiletý muž v oblečení dítěte a vyloženě mě děsil. Časem to trochu přešlo, kluk hrál teda výborně. Příběh nebyl špatný, sekta to rozhodně oživovala, Bill Pullman stejně dobrý jako v jedničce, co mě velmi příjemně překvapilo, to byla lesbická linka. Obyčejně jsem na tyhle věci fakt alergická, ale tady mi to výjimečně nepřišlo tak na sílu a navíc herečka Heather byla sympatická a přirozená a její vztah s Marin byl důležitou součástí příběhu, ne jak to bývá jindy - že je to tam navíc a pro příběh to nemá smysl. Zde je to přímo součást vysvětlení, což chválím. I tak ale byla první série ucelenější a příběh přímočařejší. A první série měla rozhodně lepší konec, tady ten konec moc negradoval a bylo to trochu "meh." I tak to ale nenudilo. Bill Pullman se zde skutečně našel, a co chválím, to je vypuštění podivné sado-maso linky z první série... ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se mi líbila rozhodně víc, než ta první. Pátrat po tom, proč by mělo vraždit dítě (pokud tedy vůbec vraždilo), mi přijde pochopitelný, na tom nevidím nic nenormálního- narozdíl od podstaty první série. Nesedí mi to ale z jinýho důvodu- vyvolává to ve mně depku, všude jen samý zlo, neštěstí a trápení. Americká společnost je nemocná a skrze tyhle seriály se to šíří do celýho světa, je to jako psychickej mor. S The Sinner končím, nedělá mi to dobře. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sinner začal v celku zajímavě. Udržel si kořen z minulé sezóny a začal na novo. To zní skvěle. A taky to tak vypadalo. Ale jednoduše... v moment, kdy se do toho až moc začala tahat sekta, jejíž smysl jsem nepochopil, asi dvacátá matka a nějaké velmi křehké vztahy v rodinách mezi postavami, začalo to být na mne moc. Hlavně moc nudy a odbíhání od tématu. Seriál si dokázal udržet v celku dobrou pozici, ale nic netrvá hold věčně. Jediný zajímavý aspekt tak jednoduše zůstal Bill Pullman a jeho linka. Ale ani to, to nedokáže tahat věčně. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[55%] Tato druhá série mi moc nesedla. Jako určitě se zde najde kvalitní vizuál, sem tam atmosféra a rozumné rozuzlení ve finále, které pro mě nebylo nijak šokující a zajímavé. Pullman mě zde bavil více než v první části, ale ostatní herci? Nic moc. Nevím, co k tomu mám dodávat … Předchozí případ Cory byl o dost lepší. Nemůžu si zde vyloženě stěžovat na něco zásadního, co by mi vadilo, ale přišlo mi to dost natahované a nudné. Snad bude třetí řada lepší, uvidíme … ()

Galerie (84)

Reklama

Reklama