Reklama

Reklama

Hříšnice - Cora

(série)
  • USA Cora

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Když mladá maminka nevysvětlitelně ubodá neznámého člověka, soucitný detektiv se snaží odhalit tajemství jejích chybějících vzpomínek. (Netflix)

Recenze (67)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Mladá matka, která na pláži ubodá jí neznámého muže a stárnoucí policajt se sklony k sadomasochismu. Převážně tato dvojice diváka provází ze začátku slušně načrtnutým příběhem, který se však ke konci trochu rozpadá a samotné vyvrcholení je až překvapivě slabé. Herecky velice dobré (rád jsem viděl Pullmana po dlouho době v dobré roli) řemeslně také slušné, ale scénáristicky dost kolísavé až nedomyšlené. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šiestej epizode som to odhalil, takže za tri. Navyše neuveriteľne veľa postáv mi tu pilo krv. Jej pobožná mamka, jej upírska sestra, kapitánka a tá tlstá buchta, s ktorou si to rozdával Bill Pullman. No to čo malo byť za vsuvku?!! P.S. Výborný beat z pláže, ktorý sa ozýval v celej sérii, mi pripomínal jeden podobný z Donnie Darko. [ Tento tu je od Big Black Delta - Huggin & Kissin ] ()

Reklama

deLaFere 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělá záležitost, charismatická Jessica Biel a nedostižný Bill Pullman. Vše je stále primárně jen o jedné věci a to je kvalitní scénář. Biel hraje skvěle silnou a traumatizovanou osobnost, je velmi uvěřitelná, ale Pullman to je něco. Jeho vyjádření opravdu specifické osobnosti detektiva je prostě neskutečné. Jeho sexuální orientace je výborně promítnuta do normálního života, kdy je jeho submisivnost tak přirozená, že mu při těžkých situacích prostě fandíte. Přitom je zároveň neústupný ačkoli je velmi nešťastný, to Pullmanovo minimalistické hraní je prostě neskutečné. Série si jede svým tempem při konstantním napětí a udrží vaší pozornost celou dobu. Další z mnoha důkazů, že současná seriálová tvorba Netflixu či HBO hravě překonává filmovou produkci. ()

Ne__Ty 

všechny recenze uživatele

Zatím mám za sebou první sérii a nemohl bych být nadšenější doporučuji. Nebál bych se ani říct, že to šlape na paty takovým špičkám žánru jako Mare z Easttownu či Mindhunter. Nespolehlivý vypravěč vnáší mlhu do všech míst. Co můžeme dělat, když ani nemůže věřit sobě a když nechápeme sami sebe? Ústřední dvojice je plnokrevná a svou komplikovaností ukazuje, jak moc protichůdné vlastnosti může člověk mít. A že se právě díky tomu doplňují. Nezaostává ani detektivní stránka, kdy každá menší indicie přivede ještě větší tápání. Zdaleka nejlepší role Jessica Biel. ()

Harpy 

všechny recenze uživatele

Túto sériu som videla až ako tretiu v poradí, ale za mňa jednoznačne najlepšia. Nebudem ani spomínať ústrednú dvojicu hercov ktorí hrajú skvelo. Titulná pesnička, flashbacky, hnusná, ťaživá pravda, ktorá sa pomaly rozuzľuje  boli pre mňa hlavné body tejto série. Áno, je to tak podobne v každej sérii predsa, poviete si, no táto sa niečím ale odlišuje. Má to akési korenie, tŕpla som, niekedy ani nedýchala napätím čo bude ďalej každým dielom a  finálne to niečo vo mne zanechalo, túto sériu si budem dlho pamätať....tlieskam ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama