Reklama

Reklama

Hříšnice - Cora

(série)
  • USA Cora

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Když mladá maminka nevysvětlitelně ubodá neznámého člověka, soucitný detektiv se snaží odhalit tajemství jejích chybějících vzpomínek. (Netflix)

Recenze (67)

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Líbilo. Tuto sérii už jsem viděla dvakrát a musím říct, že hlavně díky Jessice Biel a výbornému Billu Pullmanovi se to v rámci kriminálek řadí k těm výrazně povedenějším. Postupné odhalování pravdy pomocí flashbacků a celkem dobré zvraty a propracované postavy, navíc Jessica Biel hraje opravdu dobře a spolu s Billem Pullmanem to vyloženě táhne. Líbil se mi konec, ale jak už to u podobných seriálu bývá, je předposlední epizoda dramatičtější a lepší než epizoda poslední. Rozhodně dám další série. A chválím hudební podkres. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V šiestej epizode som to odhalil, takže za tri. Navyše neuveriteľne veľa postáv mi tu pilo krv. Jej pobožná mamka, jej upírska sestra, kapitánka a tá tlstá buchta, s ktorou si to rozdával Bill Pullman. No to čo malo byť za vsuvku?!! P.S. Výborný beat z pláže, ktorý sa ozýval v celej sérii, mi pripomínal jeden podobný z Donnie Darko. [ Tento tu je od Big Black Delta - Huggin & Kissin ] ()

Reklama

WincKruspe 

všechny recenze uživatele

Kdyby z toho místo seriálu byl film, tak by to byla skvělá záležitost typu Zmizelá. Bohužel to natažení na seriál z toho vysálo napětí a tempo děje. Vedlejší děj detektiva mě vůbec nezajímal a časem jsem ho jednoduše přetáčel, stejně tak retrospektivy. Ale samotná zápletka si vážně zasloužila filmové zpracování. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle asi nedokoukám. Přijde mi to totálně stupidní. Jakej policajt by se zabýval takhle dopodrobna Cořinou minulostí- minulostí vražedkyně, která se k té vraždě jednak přiznala, plus ji u toho vidělo 100 svědků..? Proč by to dělal? Proč by tím ztrácel čas? Možná na to dostanu v závěru odpověď, ale těch nesmyslů (už asi 4 lidi si vzpomněli, co se dělo 3.7. před pěti lety- WTF???) se tu objevuje víc a za ten největší považuju po čtyřech dílech to, že to má přes 80 procent a těší se to mimořádné popularitě… ()

J.F.B. 

všechny recenze uživatele

"Everyone assumes we start out in the same place. We don’t." Mám obecně rád mysteriózní filmy/seriály, díky tomu, že jsem už viděl druhou sérii, jsem si oblíbil Billa Pullmana, jehož charisma a prosté, ale silné a uvěřitelné herectví seriál táhne. Zde máme ještě excelentní Jessicu Biel, nemluvě o mnoha kvalitních výkonech herců ve vedlejších rolích (Abbott, Alexander,...). Případ je nám divákům výtečně postupně rozkrýván, informace jsou velmi dobře dávkovány, dojde na několik překvapivých zvratů (minimálně pro mne) a vše se pak v závěru výborně vyjasní. Husí kůže jsem si tu užil dost a na konci jsem si i trochu zaslzel. Velmi se mi zde líbila kamera a celkově vizuální stránka, jejíž obrazy nejsou jen v odstínech šedi, jako třeba u Defending Jacob, ale naopak pěkně barevné, aniž by to škodilo ponurému a tíživému vyznění určitých scén i celkové atmosféry. Čemuž napomáhá i velmi povedená hudba a samozřejmě soundtrack s onou ikonickou písní procházející celým Cořiným příběhem. (♪♫) ()

Galerie (81)

Reklama

Reklama