Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Cora u soudu přiznává vinu za zavraždění Frankieho Belmonta, ale soudkyně po rozhovoru s Harrym nařídí vyšetření jejího psychického stavu. Díky tomu získá Harry čas na další vyšetřování. Mimoto se sám snaží znovu postavit na nohy své manželství s Fay (Kathryn Erbeová) a chce ukončit vztah s Sharon (Meredith Holzmanová). Cora začne vzpomínat na své dětství – na těžce nemocnou sestru Phoebe, na svou tetu Margaret (Rebecca Wisockyová), co při ní vždy stála, a také na její seznámení s Masonem. Harry, který chce za každou cenu znát pravdu, na Coru během výslechu vyvine nátlak, a ta přizná, že se s Frankiem skutečně znala… (Česká televize)

(více)

Recenze (10)

ibeh 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle napínavý seriál si konečně zase po čase fakt užiju. Má to styl, který mám ráda. Trocha tajemna a psychologie neuškodí. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhý díl je příjemné překvapení. Konečně se dozvídáme proč se stalo to na pláži, aby jsme se o 5 minut později dozvěděli, že to není pravda :D. Zranění Billa Pulmana odpovídající bodancům na pláži je také zajímavé. A už od začátku je divák chycen na háček, protože chce vědět proč a to je velmi dobře. ()

Reklama

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá časť veľmi prekvapila, tam kde som predpokladal že všetko inovatívne a nepredvídateľné končí ma seriál opäť prekvapil. Obľubujem si hlavných hrdinov a som zvedaví kam sa ešte seriál posunie ale zatiaľ to vyzerá že nie je všetko také jednoznačné ako sa na prvý pohľad mohlo zdať. 90% ()

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O její vině nemůže být s ohledem hned na několik svědků pochyb. Cora je s osudem smířená, hlavně chce mít vše rychle za sebou. Je tu ovšem ještě zkušený detektiv Harry, který sice bojuje se svými vlastními démony a který má potíže ve vlastním manželství, nicméně se mu u soudkyně podaří získat čas (soud chce zjistit, zda je Cora ve stavu absolvovat soudní proces) a pokusí se přesvědčit obviněnou, aby na vysvětlení svého náhlého a nekompromisního konání spolupracovala. Stejně jako minule se vracíme do minulosti, do Corina dětství, které ovládala silně věřící autoritativní matka. Její sestra Phoebe totiž trpěla nevyléčitelnou nemocí a v rodině se tomu vše podřizovalo. A nedej bože, aby se někdo zakousl do čokolády, kterou dostal od tety. Hned následující setkání Cory a záměrně provokujícího Harryho končí jejím výpadem, kdy detektiva udeří na totožná místa, kam Frankieho Belmonta. Zopakovala přesně to, co provedla na pláži. A ani o tom neví. Zajímavé. Sice se v posledních letech stáhla, Jessica Biel nicméně hrát rozhodně umí. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ve druhé epizodě se tvůrci věnovali více osobnímu životu některých postav, takže pochopitelně ubylo napětí, děj ale ani tak nepřestal být zajímavý. Líbilo se mi, že všechny retrospektivní scény byly pro děj podstatné a nešlo jen o zbytečnou vatu, která se tak často objevuje v jiných počinech. Mimochodem- fajn dětství... No jo, no, panbíčkáři... ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama