Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Coře se po příchodu do jedné z budov v areálu klubu Beverwyck, v doprodovu detektiva Ambrose, podaří vybavit události z osudné noci 3. července 2012. V ten den celá její rodina oslavovala Phoebeniny narozeniny a Cora se po nich chtěla nenápadně vytratit a utéct s J.D. Mladší sestra však Coru přemluví, aby ji vzala s sebou do baru, kde se s ním měla sejít. Tam kromě J.D. narazí i na Maddie, která jej doprovází. Všichni se začínají ponořovat do víru alkoholu a drog, a to včetně Phoebe s křehkým zdravotním stavem. Ta však ničeho nedbá, neboť si je vědoma toho, že noc jako tuto už nemusí opět zažít. Po zavíračce se všichni vypraví na další cestu, ale Phoebe se během jízdy udělá nevolno. Když je o samotě se sestrou, dojde jí, že se Cora chystala tuto noc definitivně utéct z domu, a to i bez ní. Cílem cesty se pro ně nakonec stává klub Beverwyck, kde jim dveře otevře student medicíny Frankie Belmont… (Česká televize)

(více)

Recenze (11)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zjišťujeme, že tvůrci přichystali spoustu falešných stop, které nicméně vycházejí z Coryina stavu. Sestra Phoebe slaví 19. narozeniny a uprosí Coru, aby ji vytáhla ven. Konečně pozná jejího přítele JD, který se proplétal předchozími díly a který rozhodně není oním princem na bílém koni. Dostáváme se do baru a pak na do klubu Beverwyck. A s kým se tam děvčata nesetkají? Phoebe zažívá nepoznané a divákovi mnohé začíná docvakávat. Jenže party se nakonec nemile zvrtne. ()

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda, která nám vše řekne. Musím říct, že jsem mile překvapen. Sice mě tyhle výlevy do minulosti tolik nebavily a snášel jsme je jen proto, že jsem se chtěl dozvědět informace, čekal jsem ale, že na to přijdeme v rámci vyšetřování a ne vzpomínání. Nicméně pozitivum vidím v příběhu. Cora byla hodná holka, která se chytla idiota. Frankie nebyl zlej, jen měl smůlu a Phoebe to přehnala. Ani jeden neni na vině. Cora byla jen hloupá a naivní, Phoebe si chtěla poprvé v životě užít a okusit svět mimo svojí postel a Frankie se snažil pomoct. Idioti proto, protože to byli feťáci. Jedinej, kdo za to může je J.D a ten hebnul. Za své hříchy všechny 4 hlavní postavy zaplatily. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Perfektní epizoda. Prakticky celou dobu se zabývala minulostí, ale na rozdíl od jiných seriálů nešlo o zdržovací taktiku, právě naopak- konečně mám ve všem jasno, protože do této doby jsem dost tápal. Tvůrcům se podařilo udržet přede mnou tajemství, což hodnotím velice kladně, v jiných případech bývá všechno jasné podstatně dříve. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečne sa dostávame do minulosti kde vidíme čo sa vlastne stalo v tú osudovú noc. Tenkrát poprvé, my sweet 19, babenka si dala asi úplne všetko. Veď čo, ideme yolo. Zaujímavé sú pohľady Cory v rauši keď len okrajovo sleduje svet okolo seba, pričom akoby každým žmurknutím vidí iné tváre a iné dianie. Tá si tiež dala všetko a asi aj dvakrát. Lol, proste správna staršia sestra ktorá dáva pozor na tú mladšiu 😶 ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama