Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Druhá řada se odehrává několik měsíců po událostech první série, tedy po uzavření případu Cory Tanetyové. Detektiv Ambrose, stále plný svých vlastních démonů, řeší další případ, co má zcela jasného viníka, ale postrádá jakýkoliv smysluplný motiv. (Česká televize)

Recenze (50)

EdaS 

všechny recenze uživatele

Druhá série mě oproti té první chytla už od samého začátku. Dobře vystavěná zápletka (osm dílů je tak akorát), skvělí herci (hlavně extrémně charismatická Carrie Coon) a omamně temná atmosféra zakryjí drobné nedostatky v možná trochu přílišné překombinovanosti závěru. Sem s dalším případem podivínského detektiva Ambroseho! ()

akisha 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po velmi dobré první sérii přichází trochu kvalitativní propad, i když ne tak výrazný, jako jsem čekala. Co mě hned na začátku téměř odradilo byl naprosto "creepy" chlapec, který vypadal jako něco mezi Rainmanem a panem Monkem, na každý pád jako čtyřicetiletý muž v oblečení dítěte a vyloženě mě děsil. Časem to trochu přešlo, kluk hrál teda výborně. Příběh nebyl špatný, sekta to rozhodně oživovala, Bill Pullman stejně dobrý jako v jedničce, co mě velmi příjemně překvapilo, to byla lesbická linka. Obyčejně jsem na tyhle věci fakt alergická, ale tady mi to výjimečně nepřišlo tak na sílu a navíc herečka Heather byla sympatická a přirozená a její vztah s Marin byl důležitou součástí příběhu, ne jak to bývá jindy - že je to tam navíc a pro příběh to nemá smysl. Zde je to přímo součást vysvětlení, což chválím. I tak ale byla první série ucelenější a příběh přímočařejší. A první série měla rozhodně lepší konec, tady ten konec moc negradoval a bylo to trochu "meh." I tak to ale nenudilo. Bill Pullman se zde skutečně našel, a co chválím, to je vypuštění podivné sado-maso linky z první série... ()

mzss1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

[55%] Tato druhá série mi moc nesedla. Jako určitě se zde najde kvalitní vizuál, sem tam atmosféra a rozumné rozuzlení ve finále, které pro mě nebylo nijak šokující a zajímavé. Pullman mě zde bavil více než v první části, ale ostatní herci? Nic moc. Nevím, co k tomu mám dodávat … Předchozí případ Cory byl o dost lepší. Nemůžu si zde vyloženě stěžovat na něco zásadního, co by mi vadilo, ale přišlo mi to dost natahované a nudné. Snad bude třetí řada lepší, uvidíme … ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Možné spoilery!!!!! Až na závěrečné odhalení totožnosti otce malého Juliana, které bylo dost mimo mísu, hodnotím tuhle druhou sérii převážně pozitivně. Vůbec mně přišla líp natočená a hlavně zahraná. Tady bych kromě Billa rozhodně vyzdvihl malého Elischu Heniga, o kterém si troufnu tvrdit, že ještě hodně uslyšíme a pak hlavně jeho "matku" v podání Carrie Coonové, jejíž výkon spolu s malým, kudrnatým klučinou řadím určitě nejvýš. Na seriál Waco se teprve chystám, tak doufám, že tenhle dějem trošku podobný, bude jen předskokan. Kdo skočí dál, to se teprve ukáže. ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Sledovala jsem hlavně kvůli Carrie Coon a taky jedině její postava byla jakžtakž zajímavá. Příběh byl na začátku skvěle postaven a člověk by při dostatku času byl ochoten podívat se na všech 8 epizod na jeden zátah. Jenže zápletka se začala čím dál víc komplikovat a spíš mě to znechutilo než uchvátilo. Skutečně bylo těžké s postavami sympatizovat. Pullmanův detektiv byl... zvláštní? Celou dobu jsem měla pocit, že vidím slova napsaná na papíře místo člověka. Nicméně nemůžu říct, že bych se nebavila, ale očekávaní naplněna nebyla. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z původně mysteriózní detektivky, kterou byla první série, se ta druhá vydala do podivného rodinného dramatu o vyšinuté sektě. Prakticky nic zajímavého, napínavého ani chytrého se nekoná a jediný závěrečný zvrat, si divák domyslí už někdy v polovině. Celkově dost bídné a utahané. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá sezóna mě neoslnila takovým způsobem jako předchozí řada, výlety do minulosti poručíka Harryho Ambrose mě příliš neoslovily, Connie Coon ani Natalie Paul pro mě nedokázaly úplně nahradit herecký projev Jessicy Biel, ale nejhorší pro mě byla ztráta momentu překvapení. Ani samotný závěr druhé série se mi nezdál být příliš dobře zvládnutý, přesto nechci jen kritizovat, protože jsem si mohl i v tomto případě užít kvalitní atmosféru (většinou), místy i slušné napětí a ani tentokrát nebyl příběh vůbec špatný. 4*- ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá řada se vydala tím osvědčeným způsobem jedničky. Tedy, na začátku v prvním dílu budete úpěnlivě sledovat dění na obrazovce, začnete nevěřícně kroutit hlavou a řeknete si sami sobě, že tady bude potřeba pečlivé vysvětlení. Atraktivita samotného případu je opět vysoká, divák má šanci nakouknout pod pokličku jedné menší sekty, takže se to nedá označit za téma, z kterého se unudíte k smrti. Malý klučina nesmírně přesvědčivý ve své roli, zbytečně nepřehrával, držel se na uzdě a vždy tu situaci procítěně zahrál, jednoduše mu člověk věří všechno. Carrie Coon moc neznám (jen se mi vybavuje z Farga), ale tady ukázala obrovský herecký talent, jenž v ní dřímá. Každopádně, všechny zúčastněné strčil do kapsy Bill Pullman v roli detektiva Harryho Ambrose, zejména tento charakter seriál dostal do širšího podvědomí (série 2 vsadila na poodkrytí jeho temné minulosti, což jsem přivítal s otevřenou náručí, tato precizně napsaná postava si to jednoznačně zaslouží). Závěr mě nedokázal šokovat tak jako předchůdce, jasně, zvraty se dostavily, ale ten WOW efekt mě nějak minul. I tak ale tento krimi seriálová počin doporučuji, jen neočekávejte bůhvíjakou podívanou. 7/10 ()

Vyrida 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O třídu horší než-li byla první série. Kromě otravného dětského protagonisty mi ani celá zápletka nepřišla bůhví jak zajímavá. Vyvrcholení celé pointy byl slabý odvar a potěšil maximálně tak návrat už známého komisaře Ambrose na scénu i když ani jeho oddělená temná dějová linka moc zázraků nepřinesla. ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I příběh druhé řady se docela povedl, líbilo se mi to stejné co na jedničce - že vše rádoby mysteriózní se nakonec ukázalo jako zcela nemysteriózní. A mělo to hlavu i patu. I zajímavé postavy. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

jakkoliv byla první řada hodně dobrá,tak mě osobně se druhá líbila ještě o něco víc.Je to opět solidně zamotané a vše se točí na podobném mustru,ale celé to na mě působilo i přes určitou překombinovanost vyzrálejším dojmem.Pullman je opět výborný a viditelně se s rolí detektiva Ambrose více sžil a sedlo mu to ještě o něco víc než v jedničce.Dobře je tu navíc doplněn správně nejednoznačnou Carrie Coon.Hurá na třetí řadu...80% ()

vydumnica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhej sérii The Sinner chýba všetko to, čo bolo najlepšie na tej prvej, ktorá bola taká dobrá, že v porovnaní s ňou sa až zdá, že toto bolo vlastne slabé. Cora mala lepšie postavy, hercov, scenár, spracovanie, twist a momenty prekvapenia a tiež finále. Jessica Biel bola ako Cora fantastická!!! Videla som to už viac ako pred polrokom, ale mám to ešte v spomienkach. Ako som vtedy písala, z hlavy len tak nevyfučí!!! A Julian? Tak tento príbeh si už možno o mesiac nebudem pamätať. Julian skrátka nie je ten typ hlavného hrdinu, s ktorým by divák sympatizoval a všetko s ním prežíval. Už v tom je problém. Core som odzačiatku držala prsty, osud Juliana a Very ma až tak nezaujímal, vedľajších postáv ani toľko. Chýbal mi tu fakt nejaký super twist alebo odhalenie. Aspoň že Bill Pullman nesklamal. Carrie Coon tiež ok. Nehodnotila som každú epizódu zvlášť, ale štyrom by som dala 3* a štyrom asi aj 4*, ale celkovo dávam 3*. ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Námět se zdál hodně slibným, bohužel chyběla mi tu ta komornost první řady a téma té druhé už se mi úplně nevrylo pod kůži. Přibývá tu každým dílem moc postav a scénář je už trochu moc překombinovaný a ne tak atraktivní jako ve zmíněné první sérii. Docela zklamal celkový nápad na pointu, protože ke konci už to zavání přitažeností za vlasy. Atmosférou je to ale fajn, herecky to tu táhne Carrie Coon, která v divákovi nechá vřít krev. Určitě ale musím hodnotit o třídu hůř, protože ani ty díly mi neodsýpaly tak rychle jako s Corou. Trochu se zdráhám jít do té třetí. ()

Tosi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po skvělé první sérii jsem pochyboval s čím se tvůrci vytasí nyní, ale jedinečný stařík Bill Pullman rozlouskne svým nekonvenčním vyšetřováními i další vraždu se skrytým motivem. Hlavně díky němu má i druhá řada zaručen úspěch. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatímco první řada měla lepší první polovinu, druhá má lepší tu druhou. Alespoň tak mi to přišlo, i když chápu, že to rozuzlení je možná lehce přitažené za vlasy, ale zas je to fakt super zvrat, který se mně osobně velmi líbil. Jinak si ani tentokrát nemám na co stěžovat. I druhá řada je luxusně natočená, zahraná (a Bill Pullman je mnohem lepší, než v první řadě) a atmosféra je opět parádní. Osm dílů je tak akorát, natahované mi to ani tentokrát nepřišlo, pořád se tam něco děje a i tentokrát to slušně přikove k obrazovce. A napětí rozhodně nebylo málo. Na třetí řadu se rozhodně budu těšit. 85%. ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sinner začal v celku zajímavě. Udržel si kořen z minulé sezóny a začal na novo. To zní skvěle. A taky to tak vypadalo. Ale jednoduše... v moment, kdy se do toho až moc začala tahat sekta, jejíž smysl jsem nepochopil, asi dvacátá matka a nějaké velmi křehké vztahy v rodinách mezi postavami, začalo to být na mne moc. Hlavně moc nudy a odbíhání od tématu. Seriál si dokázal udržet v celku dobrou pozici, ale nic netrvá hold věčně. Jediný zajímavý aspekt tak jednoduše zůstal Bill Pullman a jeho linka. Ale ani to, to nedokáže tahat věčně. ()

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"There's this thing. In my room that... wears this hood so I can't see its face. It's coming for me, but I can't move. Like, I try to but I can't. And it comes up to me and leans in... And it... puts its hand... right here. Inside me." ()

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série se mi líbila rozhodně víc, než ta první. Pátrat po tom, proč by mělo vraždit dítě (pokud tedy vůbec vraždilo), mi přijde pochopitelný, na tom nevidím nic nenormálního- narozdíl od podstaty první série. Nesedí mi to ale z jinýho důvodu- vyvolává to ve mně depku, všude jen samý zlo, neštěstí a trápení. Americká společnost je nemocná a skrze tyhle seriály se to šíří do celýho světa, je to jako psychickej mor. S The Sinner končím, nedělá mi to dobře. ()

Reklama

Reklama