Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Julian byl unesen neznámou postavou v kápi a policie ihned učiní razii v Mosswoodu. Vera tvrdí, že o únosu nic neví, ale je převezena na stanici. Když Harry prohlíží místo činu, najde stopy, nasvědčující, že jej unesl někdo s hnědým obytným vozem, který stál na parkovišti. Ten také policie nalezne u dálnice vedoucí do Kanady. V lese nedaleko odstaveného obytného vozu Harry a Heather objeví podivnou stopu, co je zavede do kláštera šedých sester. Zde se dozví, že jednou z členek řádu byla donedávna i Marin. V reminiscenci se dostáváme do doby před vraždou v motelu. Marin se vrací po letech do Mosswoodu a je připravena být opět Julianovou matkou – s tím však Vera nesouhlasí a pohádají se. Marin ale svou starostlivostí o Juliana vzbudí sympatie u Adama a Bess… (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Najt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První pětihvězda v druhé sérii. Příběh se nám vysvětlí, vypadá to, že je s vyšetřováním konec a ono ejhle, v zápětí se to zase zamotá. V tuhle chvíli zase nevíme nic. Takže hurá na finále. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V predposlednej časti vidíme retrospektívne ako sa diali veci z pohľadu Julianovej matky. Vera sa snaží ísť po jej stopách a znovu získať Juliana aj keď vie, že si ho nemôže nechať. Odhalenie nočnej mory bolo bez emócií. Následne trošku aj vyšumelo napätie z únosu keď už sme vedeli, o koho ide. Chýbali mi tu hypnoticke stavy a spiaci otroci čakajúci na signál. Celá tá linka akosi zrazu šla do stratena. Keď vidím hodnotenie poslednej časti tak to asi nebude veľkolepé finále 🤔 ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím se k tomu ještě jednou vrátit, opravdu mi tady chybí momenty překvapení, které se tvůrcům tak vydařily v předchozí sérii. Odhalení totožnosti "noční můry", mě tak vůbec ničím nedostalo, děj epizody byl naštěstí tak zajímavý, že jsem neměl důvod jít s hodnocením pod čtyři hvězdičky. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama