Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tak takhle si rančer Daniel Hardy svůj první střet se zákonem určitě nepředstavoval. Zatímco jeho tři komplicové prchli i s lupem, pokladní, který se během přepadení banky probral, stihl zavřít Daniela do sejfu. Když Dan odmítl prozradit kumpány, soudce mu napařil deset let v pracovním táboře. Ve vězení se dostal na celu s Felixem Griffinem, mladým psychopatem, jemuž zanedlouho vypršel trest. Felix, který si zapamatoval jméno Hardyho komplice, když se před ním spoluvězeň jednou podřekl, pak šel najisto. Ale i Dan Hardy měl dostat svou šanci. (dopitak)

(více)

Recenze (2)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dal bych vyssie hodnotenie, lebo najlepsie filmy sa tocili v 40. a 50. rokoch, . A vsak akasi predzvest westernovej inflacie 60. rokov. Asi tak na urovni Gold of the seven Saints 30 % ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

A zase začátek dobrý, a pak se to celý utahá a utopí v místě, kdy soudce s šerifem Dana pustí z vězení. Film má být remakem noirovky z roku 1947 a jako zajímavost bych uvedl, že na ve Francii vydaném DVD je trailer, který slibuje hororovou napínavou podívanou. Jak kdyby to byla upoutávka na jiný film, dokonce ani některé scény ve filmu nebyly, jen titul, herci a režisér sedí. Asi si Francouzi nevšimli, že Gordon Douglas natočil western. ()

Reklama

Galerie (6)

Reklama

Reklama