Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 3
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele brasek k tomuto seriálu (8)

Severance (2018) (S01E01) 

Pilotný film absolútne nepresvedčivý. Vlažný príbeh, bez tempa, nič ale absolútne nič nemalo vyššiu úroveň aby prilákalo diváka na pokračovanie. ()

Habeas Corpus (2018) (S01E02) 

Ak pilot bol iba priemerný, tak druhý diel je podpriemerný. O ničom, bez tempa, bez atmosféry, plno dialógového balastu a ani tajomný väzeň už nie je taký lákavý a mysteriózny ako na začiatku. ()

Local Color (2018) (S01E03) 

Z celého tretieho dielu stojí za zmienku nejakých desať minút, čo ako tak posúvajú dej... zbytok je balast. Možno o dve či tri časti budem príbehom nadšený, ale zatiaľ nič tomu nenasvedčuje a ani tam nebadám nejaký skrytý potenciál. ()

Krabice (2018) (S01E04) 

Neuveriteľné, že aktuálne 77%?! Psychologicky zamotaná dráma so štipkou mystiky, možno. Prvá minúta ma navnadila a potom zase nič, balast a balast. Koniec absolútne trápny, asi sa chceli zbaviť herca. ()

Harvest (2018) (S01E05) 

Posledné slová absolútne vystihujú pocit diváka po 5 epizódach, stále nevieme o čo vlastne v príbehu ide. Dejová línia slabšia bieda, atmosféra skoro žiadna a stále viac nudy ako niečoho zaujímavého. ()

Filter (2018) (S01E06) 

Pokiaľ sa seriál nerozbehne ani po 5. časti tak patrí do... nech je autorom King, Baker a či Hitchcock. Tento diel je o trochu lepší ako predchádzajúce, zbavil sa nejakého toho balastu, ale stále to nie je ono. Aj ja mám rád Kinga, ale preto nebudem kvôli jeho menu oslavné ódy vypisovať a pridávať o jednu či dve hviezdičky naviac. ()

The Queen (2018) (S01E07) odpad!

Najhoršia časť seriálu, absolútne zbytočné a pomätené! Aj ja mám rád Kinga, ale preto nebudem kvôli jeho menu oslavné ódy vypisovať a pridávať o jednu či dve hviezdičky naviac. ()

Past Perfect (2018) (S01E08) 

Koniec. Ďalej už nemám záujem o tento seriál. Jednotlivé časti nič neriešia len pridávajú plno balastu až mám pocit, že sami tvorcovia nevedia čo ďalej. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama