Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 2
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele LIVINGDEAD k tomuto seriálu (7)

Severance (2018) (S01E01) odpad!

Zatím 80%, po třetím dílu...40%! Třetí díl byl naprostý odpad. Po 7. dílu to je už tragédie! ()

Local Color (2018) (S01E03) odpad!

Třetí díl byl naprostý odpad! Celý se točil kolem nezáživné realitní pizdě :-( ()

Filter (2018) (S01E06) odpad!

Do seriálu se vesral třetí černoch a celé to jde do kytek. Pomatená stará kráva už mi leze na nervy. A ta scéna v lese u ohniště, to už opravdu byla komedie. ()

The Queen (2018) (S01E07) odpad!

Tento díl byl zatím nejtrapnější. To nemohli té staré naplácat krém na ksicht, aby vypadala mladší? Když už se pohybovala v čase? Bylo trapné vidět babku ukládat malého černouška do postele, vidět babku s mladým manželem na pikniku a vrcholem všeho bylo vyznání lásky policajta staré babce! Každopádně, asi chápu, proč udělali tu hru se šachovými figurkami, protože té staré by nepomohl ani 20 cm make-up! Tragédie! 2. řadu už asi nezvládnu! ()

Past Perfect (2018) (S01E08) 

Asi nejlepší díl ze všek těch sraček v předchozích částech. Ale kdyby se nepřistěhoval manželský pár, je opět v příběhu hovno :-( Točí prázdnotu, protože už chystají dalších 10 dílů a zřejmě jsou už v koncích.... ()

Henry Deaver (2018) (S01E09) odpad!

Tak tohle už byla do nebe volající fraška! ()

Romans (2018) (S01E10) odpad!

KUPA SRAČEK s trapným otevřeným koncem pro II. ještě trapnější sérii. Stephen King je už senilní děděk a tak se zmůže jen na pošahané bláboly! ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama