Reklama

Reklama

Castle Rock

(seriál)
  • USA Castle Rock
Trailer 3
Fantasy / Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2018–2019), 16 h 36 min (Minutáž: 43–60 min)

Hrají:

Melanie Lynskey, Scott Glenn, André Holland, Jane Levy, Terry O'Quinn, Bill Skarsgård, Sissy Spacek, Alex Ziwak, Phyllis Somerville, Ryan Eatherton (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(20)

Psychologicky laděný hororový seriál Castle Rock, situovaný ve fikčním světě Stephena Kinga, je originálním příběhem kombinujícím mýtické prvky a velice intimní způsob vyprávění, jaký známe z Kingových nejoblíbenějších děl. Na několika málo čtverečních kilometrech mainských lesů se postupně odehrává epická sága utkaná ze světla a temnoty. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele zsn k tomuto seriálu (3)

Severance (2018) (S01E01) 

Bubububu ty vole! Co se zase z toho Skarsgårda vyklube 😶 ()

Local Color (2018) (S01E03) 

Nějak to hodnocení u mne s každým dílem klesá... ()

The Queen (2018) (S01E07) odpad!

Po sedmém díle to zkrátka vzdávám. Nehorázná pi*ovina i na Kinga!!! Nakousnuté seriály NIKDY nevzdávám, zvlášť když v nich je můj oblíbený herec, ale toto se opravdu nedá! Klidně bych u toho napsala diplomku, či se vrhla na vánoční úklid - tak moc tomuto počinu nezvládám věnovat pozornost. Postavy jsou už tak dlouho tajemné, až je to nuda k uzoufání. Svatý Hemlock Grove, tam se Skarsgard alespoň měl šanci projevit. ()

Související novinky

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

Nová adaptace Prokletí Salemu našla režiséra

13.04.2020

Minulý rok jsme se dozvěděli, že Kingův horor Prokletí Salemu se po letech dočká nové verze. Produkovat ji měl James Wan a do scénáře se pustil Gary Dauberman, jenž napsal například nové To nebo… (více)

Reklama

Reklama