Reklama

Reklama

Vnitřní slunce

  • Francie Un beau soleil intérieur (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Isabelle je rozvedená umelkyňa, ktorá hľadá pravú lásku. Nádeje však často vkladá do mužov, ktorí sú pravým opakom ideálu takého muža. Film nie je plynulým príbehom, divák sleduje vybrané pasáže z Isabellinho života, aby si vyskladal jej osobnosť a na konci pochopil jej kľúč, podľa ktorého si hľadá „toho pravého“. (ASFK)

Videa (2)

Trailer 4

Recenze (22)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak ja ked idem z hospody, mám v sebe pár Jackov Danielsov a vidim na chodniku hovno, tak poviem ako spravny laik - nedouk - "No fuj, to je ale velke smradlave hovno". Rozhodne sa nebudem tvarit ako nejaky vystudovany filmovy teoretik -elitar a rozhodne nepoviem : "Prave som bol intelektualne konkverovany ultimativnou, dekadentne hypnotickou kompoziciou profundalne metaforickej gastroenterálnej kvintesencie, moja exkluzivita graduje k infinite a erektilne laska moju percepciu estetiky ezotericna" : 15 % ()

Chrysopras 

všechny recenze uživatele

Start mé filmové lázně léta Páně 2017... a dost špatnej. Což při obsazení Binoche zamrzí. A když pak uvidíte Gérárda až 10 minut před koncem ve stupidní roli s dialogovou koncovkou, která je snad jedna z nejhorších, co jsem kdy viděl... Možná, že lepší polovička lidstva najde v zápletce něco víc, mě to nudilo a vlastně nezajímalo... ( 52. KVIFF ) ()

Reklama

MartinNDL 

všechny recenze uživatele

Velmi otravné, velmi nudné, velmi ukecané, velmi hysterické. Hlavní hrdinka je trapná ve všech směrech a i když ji Juliette Binoche hraje skvěle, totální antipatie téhle k téhle rozdavačné a neustále se zamilovávající jednonočařce byly extrémní překážkou k sebemenší koukatelnosti a jen s velkým úsilým jsem to dotáhl až do konce, kde bohužel čekal nekonečný a příšerný balící monolog věštícího Depardieuho. Hrůza a ruce i oči pryč. ()

tidwell 

všechny recenze uživatele

Ach, první zklamání od Claire Denis, to opravdu bolí. Ano, láska, bezradnost ve vztazích, neuspokojené touhy ukryté v hlubinách duše, pronikající živelně na povrch a odrážející se v krásných lesklých očích J. Binoche, která stále marně hledá toho pravého. Jen kvůli ní jsem "to" celé vydržel usledovat. Jinak pusto, zoufalé plkání, bezpodstatnost, žádný nosný důvod pro vyprávění, potažmo sledování - "příběhu" - jeho zrání, rozvíjení a naplnění smyslu. Nic. A promiňte - obsazovat na posledních deset minut ruského renegáta G. Depardieu, jehož žvanivý monolog sice zapadal do kontextu, snad už dnes není zapotřebí a od C. Denis mě to mrzí o to víc. Obraťme list, vyhlížím příští film... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

I kdyby se nakonec z hlavní postavy nevyklubala zralá zoufalka bez vědomí vlastní osobnosti a schopnosti zhodnotit přínos/vlyv lidí z okolí na její život, zůstane tento film nezajímavou konverzačkou s banálními myšlenkami a úvahami o bloudění ve vztazích, jak ho z nějakého životního období známe všichni (a v kině ho chceme vidět leda tak v originálním a vypointovaném balení, kterého je tento počin naprostým protipólem). ()

Galerie (30)

Související novinky

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

TOP 2017 dle nejoblíbenějších uživatelů

31.12.2017

Hrstka nejoblíbenějších uživatelů ČSFD.cz tradičně vybrala osobní trojku nej filmů, uvedených do české a slovenské distribuce nebo na filmových festivalech v roce 2017. A někteří dali hlasy taky svým… (více)

Reklama

Reklama