Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Představení v dětském sklepním divadle je v plném proudu, malí zpěváci se činí, orchestr vyhrává na celé kolo, diváci se dobře baví, když se hlavní hvězda programu, božský a všemi dívkami obdivovaný Alfalfa zblázní a začne zpívat operní árie. Impresiário Spanky nechá raději zatáhnout oponu, Alfalfa se urazí, a se slovy že tady se zahazovat nebude, odchází do opery. V Cosmopolitan Opera House nevěří svým očím, když se u nich tenhle skrček uchází o místo, ale z legrace mu nabídnou smlouvu, s podmínkou že znovu přijde až za dvacet let. Během odpočinku Alfalfa sní o závratné kariéře operní hvězdy. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Stan Laurel and Oliver Hardy and Friends: Featuring Our Gang (1930-1937). Kromě producentského jména nemá tohle s duem L+H pranic společného. ()

Iggy 

všechny recenze uživatele

Velkolepá hudební přehlídka v podání uličníků z Our Gangu. Spanky je úspěšný muzikálový podnikatel, zatímco zneuznaný Alf Alfa musí se svou árií z Figara žebrat na ulici. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prestárnutý, čiernobiely, krátkometrážny, komediálny filmík, plný malých spievajúcich amerických detí, ktoré hrajú (svojským spôsobom) dospelé postavy. Kupodivu mi to, ani popri týchto aspektoch, neprišlo trápne. Neškolené (takmer punkové :)) hlasové prejavy a choreografie tých malých smradov ma celkom pobavili. ** ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama