Reklama

Reklama

Epizody(20)

Obsahy(1)

Seriál sa odohráva v dynastii Goryeo a rozpráva príbeh mladého a ambiciózneho panovníka menom Won (Im Si-wan) s túžbou dobývať dvoch ľudí, ktorí formujú jeho osud: priateľ z detstva Wang Rin (Hong Jong-hyun) a krásna mladá žena San (Im Yoon-ah). Títo traja sa spoznajú a stanú sa najbližšími priateľmi, no vznikajú medzi nimi pocity náklonnosti a lásky. Mladý korunný princ sa zamiluje do San a urobil by čokoľvek, aby ju zachránil. Začína ju milovať viac ako seba. Ale na druhej strane je jeho kamarát z detstva Wang Rin, ktorý sa do Sana tiež na prvý pohľad zamiloval. Aj keď ju tak veľmi miluje, svoju náklonnosť k nej stále skrýva kvôli povinnostiam ku korunnému princovi a kvôli tomu, že nechce zraniť city svojho najlepšieho priateľa. Ale prišiel čas, keď si San uvedomila svoje city k Rin a naopak. (EsterH)

(více)

Recenze (6)

Narciska 

všechny recenze uživatele

Abych pravdu řekla, u korejských seriálů, kterým jsem dokonale propadla, dělám něco, co asi není spravedlivé, ale co, je to jen film... Tedy to, abych si je sama odlišila, shlédnu a ohodnotím třeba i po jednom dílu... Abych oddělila perly od plev, při tom věčném hledání perel... zde jsem dala tři díly a s vědomím, že se to ještě třeba vyvine, to vzdávám... Je to pohádka..., i když krutá a plná intrik, jak už to u králů daleké historie bývá... jakoby intriky patřily jen do dávnověku... o dětech, které teprve musí dospět... to už já mám naštěstí za sebou... a o milostném trojúhelníku... tomu jsem se vždy... i ve filmu... snažila vyhýbat... neb zanechává hořkou pachuť... ale hlavní asi je, zkrátko mě to nechytlo..., nudilo a uspávalo... ()

RhiannonEsme 

všechny recenze uživatele

Krásný seriál z období Goryeo, což znamená krásné kostýmy, krásné muže s dlouhými vlasy, statečnost, přátelství, lásku a intriky. Zajímavé je, že seriál má pouze půlhodinvé díly, proto je jich 40. První čtvrtina byla klidná, až nezajímavá, potom ale seriál nabral spád a rozvinul se v plnohodnotné drama. Na rozdíl od ostatních jsem si velmi oblíbila postavu Wang Lina, který byl nejen nesrovnatelně krásnější než mongolský princ, ale také ušlechtilejší a důstojnější. Podle mého názoru i závěr dopadl, tak jak měl. Po nějaké době dávám sice slabší, ale plný počet bodů. ()

Reklama

kubka4 

všechny recenze uživatele

Zhruba rok po Scarlet Heart je tu další skvělý historický seriál z období Goryeo. Dokonce si i vypůjčil jednoho herce... Příběhově opravdu "našlapané", obzvlášť zhruba prostřední část je velmi dramatická. Konec mě nějak zvlášť nepotěšil, ale na to už jsem u korejských drama zvyklý... Jen zřídkakdy to dopadne dobře pro toho, komu fandím já... Každopádně Yoona byla v roli Eun San opravdu dobrá a historické šaty jí očividně opravdu sluší. :-) - 100 % ()

Jirka_Šč 

všechny recenze uživatele

Seriál ze 13. století, který nemá debilní prvky. Yoona konečně měla co hrát a jak byla v The K2 nemastná, neslaná, tady se mi líbila. Druhý přítel mi lezl trochu (dost) na nervy, ale vynahradil to mladý král. Hezčí chlap (odhaduju), myslící logicky, nepropadající panice,který se málokdy nechá oblbnout. Co nechápu, je SPOILER (!!!), jak si hlavní hrdinka mohla vybrat toho zamorouseného zachmuřeného druhého přítele! To u mě celý dojem dost shodilo. ()

Krysap 

všechny recenze uživatele

Když je to čistá červená knihovna (hlavně úvodní díly), je to dost nuda. Pak to nabere docela slušný obrátky a následuje poměrně napínavý historický drama. Od poloviny už mi bylo úplně jedno, kdo nakonec skončí s hlavní hrdinkou, naopak jsem spíš předpokládala to, jak to vlastně nakonec i dopadlo (z čistě praktických důvodů). Postava korunního prince byla výborná, chytrá, zajímavá. Ještě lepší (a pro mě nejoblíbenější) postavou byla jeho matka, mongolská princezna - královna Goryeo. Postava Lina byla nevýrazná, nezajímavá a jeho myšlenkový pochody mi občas unikaly. Konec se mi hodně líbil, podle mě to skončilo zcela logicky a nakonec i uvěřitelně. Pokud jde o herce, Yoona zvládla roli dobře, představitel Lina byl, stejně jako jeho postava, sice sexy, ale jinak o ničem. Výbornou hereckou práci předvedl Siwan, radost pohledět. ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama