Reklama

Reklama

Ninjova nadvláda

  • USA Ninja III: The Domination (více)
Trailer

Obsahy(1)

K jeskyni ukryté v horách přijíždí v noci auto, z něhož vystupuje muž. Vstoupí do jeskyně, kde pod velkým balvanem odpočívá starodávný japonský meč a tradiční oděv ninjů. Muž si ho oblékne a odchází. Na golfovém hřišti právě hraje mladý bohatý muž se svou přítelkyní a skupinou bodyguardů. Nedaleko v hustém křoví se skrývá ninja. Právě když muž poodejde, aby vyhledal špatně odpálený míček, ninja zaútočí. Postupně se mu podaří zabít nejen mladíka, ale i mnoho z těch, kteří ho doprovázejí. To už ale přijíždí policie a začne ninju honit. Tomu se nejprve daří unikat, nakonec ho ale přesila policistů obklíčí a několik z nich do něho téměř současně vypálí množství ran. Ninja klesá k zemi a mizí ve sloupu ohně a kouře. Zmatení policisté na zemi najdou jen jeho šaty (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (34)

Cimr odpad!

všechny recenze uživatele

,,Doktor říká, že jste úplně v pořádku. Máte akorát zbystřené smysly a zvýšený zájem o japonskou kulturu..." Od první chvíle, kdy se v křoví na golfovém hřišti objeví ninja a začne svým japonským uměním nemilosrdně kosit nekonečné zástupy policistů a helikoptér - zcela bezdůvodně samozřejmě - je jasné, že tento film si s nějakou logikou nebo motivací postav hlavu neláme. Daleko spíš působí jako mokrý sen dospívajícího kluka, co miluje ninja filmy a holky v upnutých elasťácích... Pár scén je sice z rodu legendárních (třeba snaha vyhnat ze sebe zlého ducha pomocí aerobiku), ale bohužel takových 80% tvoří úmorný soubojový ninja-odpad, při němž se divák modlí, aby už toho nesmrtelného záporáka KONEČNĚ někdo oddělal. ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Nečekal jsem od toho nic ,ale je to slušná vyvraždovačka, kdy ninja či jeho nástupkyně vraždí jednoho za druhým jak na běžícím pásu. Celé se to skoro odehrává ve dne, tak že si můžeme pořádně užít bojový umění. Děj taky ujde ninja se vtělí do dívky a ta je jím ovladaná a musí vraždit. Solidní podívaná. ()

Reklama

choze 

všechny recenze uživatele

NINJOVA POMSTA potkává FLASHDANCE a EXORCISTU a výsledek je přesně tak absurdní, jak to zní. Trojka má bez debaty nejlepší úvodní akční scénu ze všech tří dílů, kdy zlý zelený ninja nejdřív rozpoutá masakr na golfovém hřišti a v následné honičce s policií zabije hromadu policistů a zničí policejní helikoptéru než ho konečně rozstřílejí na sračky. Zároveň má zajímavou vychytávku, kterou ale představí až na konci filmu - vystřeluje jakési blesky, které dělají z ostatních lidí poslušné loutky. Vzdor celé té absurditě a legračnímu zpracování mě to ale už dost nudilo. Jinak Lucinda Dickey v titulní roli je sympatická holka a do té dominy na obalu má hodně daleko a Sho Kosugi tu taky mohl dostat víc místa. ()

movie 

všechny recenze uživatele

NINJA 3 začíná scénou, ve které berserkující ninja povraždí sto policajtů a celou posádku golfového hřiště, aby byl po trýznivé přestřelce "zlikvidován" a následně jeho zlý duch vstoupí do těla techničky telefoních sítí Lucindy Dickey. A v tenhle moment producentská špička Golan / Globus luxusně zatne tři mouchy jednou ranou a to tak, že v jednom počinu namíchá krásný trashový koktej jak ze svých trademarkových ninja filmů, tak i z EXORCIST a FLASHDANCE (místo tance se tu ale jede aerobik). V momentě kdy už diváka začnou nudit špatně provedené bojové scény nezkušené ninja ženy, příjde na scénu Šó Kosugi a pořádně to rozpáře. Scéna, kdy se nezničitelný ninja zavrtá do země patří mezi top! Proč tenhle film svého času viděl v amerických kinech 7 000 000 dollarů je mi záhadou, ale dobře tomu tak! ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Firstenbergův mega úlet, který se blíží svou absurdností spíš k Smrtelný kořisti, než ke kultovní sérii s Míšou Dudikoffem. Hned úvodní akce vám ukáže, zač je toho karate loket. Ninja během deseti minut pozabíjí asi stovku policajtů na motorkách, v autech a v helikoptéře, aby se následně v mžiku zavrtal do země a pronásledovatelům unikl. Proč? Asi aby Rambo záviděl. Následující dění pak kombinuje Americkýho ninju s "possession" horrorem, aby se duch zlýho bojovníka pomstil všem vrahům skrz tělo hlavní hrdinky. A jelikož mrtvol přibývá a policajti jsou totálně vypatlaný, musí přijít na scénu pan Kosugi a shodit našeho padoucha ze třímetrový skály. Kámo, to nevymyslíš! Takže docela sranda, ale bohužel jen místy. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Související novinky

Ninja se vrací

Ninja se vrací

21.11.2005

Přišel, pomstil se, dominoval a teď se má po letech strávených v zapomnění vrátit. O kom je řeč? Přece o Ninjovi, tajemném bojovníku s tváří někdejší asijské hvězdy bojových umění Sho Kosugiho. Tuto… (více)

Reklama

Reklama