Reklama

Reklama

Ninjova nadvláda

  • USA Ninja III: The Domination (více)
Trailer

Obsahy(1)

K jeskyni ukryté v horách přijíždí v noci auto, z něhož vystupuje muž. Vstoupí do jeskyně, kde pod velkým balvanem odpočívá starodávný japonský meč a tradiční oděv ninjů. Muž si ho oblékne a odchází. Na golfovém hřišti právě hraje mladý bohatý muž se svou přítelkyní a skupinou bodyguardů. Nedaleko v hustém křoví se skrývá ninja. Právě když muž poodejde, aby vyhledal špatně odpálený míček, ninja zaútočí. Postupně se mu podaří zabít nejen mladíka, ale i mnoho z těch, kteří ho doprovázejí. To už ale přijíždí policie a začne ninju honit. Tomu se nejprve daří unikat, nakonec ho ale přesila policistů obklíčí a několik z nich do něho téměř současně vypálí množství ran. Ninja klesá k zemi a mizí ve sloupu ohně a kouře. Zmatení policisté na zemi najdou jen jeho šaty (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (34)

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý odklon od prvej veľkej Kosugiho Ninja snímky zo série. Keď som vyzdvihol vernosť spracovania v predchádzajúcej časti, tak tu sa to priklonilo na mix medzi sci-fi a akciou (aj keď ČSFD ako druhý žáner vybralo horor). ()

ink flo 

všechny recenze uživatele

Mash-up ninja filmů, Flashdance a Exorcisty, co víc si přát...a do toho zombie ninja, který se umí změnit ve vrták a čarokrásná Lucinda Dickey z Breakin´. ()

JimiH 

všechny recenze uživatele

Jiří Flígl má pravdu, že jde scénář byl psaný desetiletým klukem, který vrství atrakce bez ohledu na sebemenší logiku. Už úvodní scéna s ninjou vraždícím nebohé golfisty za denního světla dává jasně najevo, že autoři hledí více na to, aby si teenageři mohli o přestávkách povídat o takovýchto WTF scénách, které s naivitou danou věkem označí za „hustý“. Ve výsledku je ten gulášek ale celkem zábavný, i když z velké části nezáměrně. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Série, která náhodně pokračovala s jinými postavami šla postupně dolů. Vyskákanou holku tu nakazí herní automat duchem ninjy a to je, myslím, nejlepší chvíle filmu :D. ()

john.h 

všechny recenze uživatele

Ten film je tak stupidní, až to je zábava. Dovedu si živě představit nějakého béčkového producenta, jak tvůrcům dává rozkaz umístit do filmu prvky, které tehdy v osmdesátkách frčely. Jsou tu ninjové, duchové, zombie, jednou i lasery, šaolinští mniši, snad jen nějaký ten robot chybí. Největší WTF moment přijde ve chvíli, kdy se zombifikovaný ninja s torzem propíchnutým mečem v oblasti srdce začne točit jako vrtačka, zavrtá se do země a vyvolá tím zemětřesení. Tohle přitom není zdaleka jediná scéna, která na mé tváři vykouzlila úsměv. ()

nooly 

všechny recenze uživatele

Fúze osmdesátek a ninja vybíjené, proč ne? Výsledek působí odfláknutě a je třeba brát zpracování s rezervou, ale jinak je to zábava. Už kvůli hudbě, příběhu a kouzelným vizuálním efektům =) ()

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, byl to pro mě TOP ninja film. Myslel jsem, že když se na něj podívám dnes, už se mi nebude líbit. Inu to jsem se ale spletl. Film se mi stále líbí a odpustím mu i těch pár hrubek (třeba ninja co vyleze z vody je během 5 vteřin suchý apod). 75 % ()

Kennedy_R 

všechny recenze uživatele

Dobrý průměr, ačkoliv v osmdesátých letech v éře ninja filmů a Dudikoffa bych hodnotil lépe. Děj je roztříštěný mezi různé filmové žánry, nejde o klasickou akci jako u jiných Ninja filmů. Kosugiho výkon posouvá hranici hodnocení k 60%. ()

nanamarak1 

všechny recenze uživatele

Objektivně jedna z největších debilit, co vznikli, subjektivně královská bžunda. Firstenberg byl borec. Co se týče scénáře, tak i moje 3 pokusy o povídky v páté třídě byli dějově i logicky o pět levelů vejš (možná i byli líp napsaný). Vrcholem filmu budiž navýsost retardovaný úvod, při kterém zdechne asi 50 lidí. Ostatní akci tvoří jen různé likvidovačky a souboje, které svou směšnou efektivností pobaví.Trošku lepší je jen finále na skalách, při kterém Kosugi předvede pár slušných kousků, ale těch pár sekund tento počin nezachrání. Od hereckého obsazení samozřejmě nelze očekávat dobré výkony, ovšem musím doporučit scény s démonem a taneční sólo s lítající katanou, to jsem se regulérně skoro dosral. 50% ()

Související novinky

Ninja se vrací

Ninja se vrací

21.11.2005

Přišel, pomstil se, dominoval a teď se má po letech strávených v zapomnění vrátit. O kom je řeč? Přece o Ninjovi, tajemném bojovníku s tváří někdejší asijské hvězdy bojových umění Sho Kosugiho. Tuto… (více)

Reklama

Reklama