Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová česká soudní show. Tváří pořadu je jedna z nejznámějších osobností české justice, advokátka JUDr. Klára Slámová, jejíž případy jsou jedněmi z nejvíce sledovaných v zemi. A právě díky jejím reálným zkušenostem v oblasti práva a soudnictví se jedná o unikátní televizní projekt. Celá řada případů je inspirovaná skutečnými příběhy. Budeme svědky případů týkajících se rozvodů, hádek, krádeží, osobních, pracovních či rodinných střetů. Příběhy jsou plné emocí, živých a spontánních dialogů, dramatických vyvrcholení, ale také humoru. (TV Nova)

(více)

Recenze (42)

Radek99 odpad!

všechny recenze uživatele

Soudní show...to by jeden blil...šmíra, póvl, brak...profesně vše zastřešuje JUDr. Klára Slámová...za prachy udělám prostě cokoliv... ()

Pumiiix odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad! ODPAD! Sledovat tento pořád může jen duševně chorý člověk...přidat žánr horor, který u profilu pořadu chybí. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Až u vás příště zazvoní Svědci Jehovovi se svými vytřeštěnými výrazy na slaboduchých tvářích, zkuste jim místo ohraných odpovědí na jejich frázi ,,Dobrý den, již jste našel našeho pána?" - 1. ,,Ne, budete si muset najít jiného otrokáře, nevolníci". 2. ,,Já ani nevěděl, že se ten nezbeda schovává, pikal asi dost potichu." 3. ,,Jasně, leje už tejden v nonstopáči, páč vás má plný berejle." 4. ,,Co rušíš, knechte? Mrdám a tys zabránil početí, za to tě bude v pekle Satan hoblovat pod kálecí židlí!" - pustit tento pořad. Fakt už nepřijdou. I oni snesou jen omezené dávky demagogie, hnusu a výsměchu. Ústřední trumpeta, ta neohrožená bojovnice za právo a spravedlnost, dokázala klesnout na nevídaně nízkou úroveň. Vypadá to, jako kdyby obě naše advokátní Klárky eS, Slámová i Samková, pořádaly v posledním desetiletí jakési distanční potápěčské závody ke dnu žumpy. Ostatně - protagonistka momentálně komentovaného šitu si snad i kvůli tomu vzala šnorchlařského Long trenéra. Ááááá - žalobička na kulyčka.... ()

sepp odpad!

všechny recenze uživatele

Klára Slámová jako TV soudkyně... že mě to u ní lautr nepřekvapuje... 1/10 za díl s prasetem Bertíkem :D ()

Zodd odpad!

všechny recenze uživatele

Aspoň že to už nedávají. Jestli takové autenticitě někdo z diváků věří, tak potěš pánbůh. ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Soudím, že podobná lacině bulvární šmíra podbízivě bující mezi všemi televizními hráči jako rakovina by měla být zničena.. Či alespoň označena pravým jménem.. ()

Caszidy odpad!

všechny recenze uživatele

Proč já hlupák jen ztrácel x-let studiem na právnické fakultě, když si stačilo počkat na erudované zasvěcení do tajů tuzemského soudnictví od kolegyně Slámové? ()

Krt.Ek odpad!

všechny recenze uživatele

Kun*y z Novy (aluze na Řezníkův Soudní proces) tuhle blítku k přelomu srpna a září 2021 zařadily do vysílání před Riskuj (komu to uteklo, vysílá Nova Gold každé všední dopoledne), a jelikož časy vysílání jsou asi tak spolehlivé jako časy příjezdů (odjezdů) vlaků, jsem čas od času nucen přetrpět (naneštěstí (či naštěstí?) kvůli pracovním povinnostem čím dál tím méně) minimálně finální sumarizaci dané epizody (konkrétního soudního sporu) a Klářin jistojistě vždy spravedlivý rozsudek (ach ty naše Diké, co bychom si bez tebe počali?). Nepřeháním, tortura! Třa dnes: kočička (tak ji vyvedl scénář (prý sám život, pche!) - jako krásnou, mladou dámu, pravda trochu naivní, nepraktickou) se rozvádí s borcem, který s ní zachází jako se svým majetkem - jak by taky jinak, když vše přepočítává na peníze? Tento ji nechce pustit ne proto, že by ji miloval, ale protože je jeho zlatým kanárkem, ozdobou jeho domu. Postupně (křížovými výslechy, dotazováním soudkyně) vychází najevo, že svou ženu podvádí. Když se ukáže, že i nešťastnice hoří sympatiemi pro jiného, ponížený (jak mě můžeš opustit kvůli někomu, kdo nemá na kontě ani 10 milionů?!) manžel svolí s rozvodem, abychom se ze závěrečných titulků dozvěděli že... manželka se po třech měsících vrátila s prosíkem, manžel souhlasil, ale svou ženu si pojistil pár smlouvičkami. Jo, bacha spoilery! ___ Jaký druh požitku má někomu (komukoliv) přinést to, když je nucen sledovat to, jak po sobě takovíto lidé štěkají? À propos, v kterých českých soudních síních to vypadá jak u Jilkové (1, 2)? ()

Dagoussek odpad!

všechny recenze uživatele

Soudkyně je mi krajně nesympatická. Hodnotím na základě upoutávek a jednoho případu ("Prase domácí je náš mazlíček. Bertík je jako moje dítě. Psa bys taky nedal na zabíjačku!!!!") to mi bohatě stačí. Proč je to na každém kanále, to vážně někdo sleduje??? ()

giovanni3 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto "veledíla" jsem viděl jen úryvky 3 dílů a to bohatě stačilo. Každý z účastníku soudu působí velmi amatérsky a navíc každý strašně přehrává. Svědci se hádají s žalovanými ty okřikuje "soudkyně"... A navíc vše je dle skutečných událostí s mírnými odchylkami. Jako cože? Dokonce i na konci jednoho dílu zjistíte, že když soud nepovolil rozvod tak to byl impuls páru aby se daly dohromady a že děkují soudu, že jim pomohl... nebo že chlap co chlastá, protože jeho žena chce pořád dítě po výroku soudu své ženě to dítě udělá, ač tedy "ve zkumavce"... Fakt kdo toto může sledovat to nechápu... ()

Krabak odpad!

všechny recenze uživatele

Už upoutávka vypadala jak bláto... ze zvědavosti jsem koukl na kousek jednoho dílu a musím říct, že to bláto odteklo od odpadu --->0% ()

JamesSi odpad!

všechny recenze uživatele

Žiji v České Republice a když zapnu televizi a přepnu na jakýkoliv kanál vždy naleznu stejný pořad. Pořád a pořád. Vždy jde o skupinu neherců, kteří přehrávají absurdní příběhy v očividně falešné soudní síni. Soudnia sien na Jojce, Soudní síň na Primě, Soudkyně Barbara, Soudce Alexander a Nejvyšší soud na Barandově a nyní Soudy Kláry Slámy na Nově. Je tohle parazit, který napadl naše televize? Slámová je údajně slavná advokátka a přesto jí stojí za to hrát v tuhle žumpě. To advokáti berou tak málo? Někdo už ukončete tohle utrpení a vybombardujte tuhle planetu. ()

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele

Po vzoru Nejvyššího soudu, Soudkyně Barbary a kdoví ještě čeho je tohle další z kolosálních kravin, neumětelně vytvořená, s debilníma xichtama, ještě debilnějšíma rozhovorama, výslechama... Normálně je mi v celku jedno, kdo jak co hodnotí, ale která vypatlaná hlava tomuhle udělí víc než odpad? ()

Ozzy2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co jsem čekal, to jsem dostal.Když si vezmu, čemu všemu jsem dal odpad, tak jak mám hodnotit tohle?: ()

Reklama

Reklama