Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nová česká soudní show. Tváří pořadu je jedna z nejznámějších osobností české justice, advokátka JUDr. Klára Slámová, jejíž případy jsou jedněmi z nejvíce sledovaných v zemi. A právě díky jejím reálným zkušenostem v oblasti práva a soudnictví se jedná o unikátní televizní projekt. Celá řada případů je inspirovaná skutečnými příběhy. Budeme svědky případů týkajících se rozvodů, hádek, krádeží, osobních, pracovních či rodinných střetů. Příběhy jsou plné emocí, živých a spontánních dialogů, dramatických vyvrcholení, ale také humoru. (TV Nova)

(více)

Recenze (42)

Milda003 odpad!

všechny recenze uživatele

Pičovina na barandově, kde konec konců nic než píčoviny nedávají odstartovala módní trend se skutečnými případy u soudu, tak nemůže televize Nova a Prima být samozřejmě pozadu.. Bohužel Soudkyně Barbara je oproti tyhle napodobenině zlatá ()

cheonsacz 

všechny recenze uživatele

Je to silně přibarvené, nepřesné a často až doslova komické. Herci "neherci" často přehrávají, ale některým jde převést emoce na obrazovku celkem dobře. Za totální odpad to nepovažuji, ale to už je česká mentalita, že cokoli z české produkce je hned odpad. Přitom zahraničních pořadů v tomto stylu je hromady a některé jsou i horší kvality. Nechápu jedince co tady uráží každého kdo se odváží se na tento pořad občas kouknout a zasmát. Mě to celkem baví jako taková perlička, když nemám co jiného dělat nebo mě zaujme nějaá kauza. Samozřejmě soudy takto nikdy neprobíhají (v rodině máme obchodního právnika, který se sám pohybuje mezi soudy a právníky), ale je zajímavé sledovat jednotlivé příběhy a Klára Slamová je celkem příjemná a sympatická paní i když není skutečná soudkyně :) (ale JUDr ve jméně má takže studovaná je a ač jsem nikdy nebyla zastánkyní ODS považuji za nevhodné ji urážet pro vystupování v tomto pořadu). A ještě těm co se pořad tak děsně příčí v krku, sám na konci upoorňuje, že se rozhodně nejedná o právní poradenství. ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Chybí tady hodnocení, které by lépe odpovídalo tomuto pořadu. Odpad je žalostně vysoké hodnocení této věci. ()

Lucyl89motyl odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle je ulet! tohle se neda sledovat ani jako kulisa. Kdyz tento porad zacne a vy jste v jine mistnosti, i tak podvedome vite ze to zacalo a utikate v rychlosti prepnout televizi, aby jste nestihli ani uvodni znelku, protoze vite, ze i ta chvilinka by vam vymyla mozek ... ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Tento televizní projekt se rozhodně nepovedl. Rozhodně ho do výuky nedoporučuji, protože je od reality zcela odlišný. ()

teckax odpad!

všechny recenze uživatele

WTF :D ... odpad všech odpadů na smetišti "televizní zábavy"... zkusím to někdy po návratu z baru, to mě nad ránem potěší a pobaví i ŠlágrTV. ... Slamová už neví do čeho by píchla asi. ()

beruberu 

všechny recenze uživatele

Tak já se stal bohužel závislým člověkem na tomto pořadu ,protože tv mám jako kulisu a proto semito začalo líbit tak téměř hltám každý díl . ()

710.cz odpad!

všechny recenze uživatele

Milé televize, pokud potřebujete vysílací čas vyplnit nějakou vystýlkou, vraťte nám hrající si koťata nebo teleshoping s Horstem Fuchsem !!!!!!!!!!!!!!! ()

Venum odpad!

všechny recenze uživatele

Boze cotoje za sracku??? Toje nejaka levna napodobenina italskeho "forum" ?????? Herci otresni chvilkama nevedeli ani co rikat zasekavali se no toje katastrofa totolni pi****** bez prominuti , b-l-e-j-u ()

Sedro odpad!

všechny recenze uživatele

Jako really?! Tak to jako sorry :( Ale co taky čekat od téhle kolegyně.... Jen škoda, že nejde hlasovat do mínusu. ()

DarkSikorski 

všechny recenze uživatele

Popravdě a na rovinu řečeno, nemám vysvětlení pro své hodnocení. Normálně těmto kravinám dávám jediné možné hodnocení a to je ODPAD. Ale tohle prostě propálilo díru do všech absurdit, kravin, cajdáků, limonád a kde jakých jiných televizních blbin. Nevím... jak říkám nemám vysvětlení, ale když na to narazím, tak se chvilku koukám a propadám záchvatům smíchu. Takže se všem omluvám, za tento svůj poklesek. ()

Reklama

Reklama