Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mladého muže, které se dlouho oddával lumpárnám, až se ocitl na scestí, převychová teprve tvrdá práce. Jen díky ní opět získá správné společenské uvědomění... (oficiální text distributora)

Diskuze

offlineman

offlineman (hodnocení, recenze)

Je zajímavé, že kolikrát jsou v kolonce obsah napsány totální blbosti, které ty filmy naprosto devalvují. Zářný příklad je tento film a mnohé další, hlavně ty z doby údajné normalizace!!! Mně se třeba tenhle film velice líbil, ale protože to není o "hrdinech-disidentech", tak je toto vydáváno za odpad!!!!

Marquis

Marquis (hodnocení, recenze)

Vsichni sem serete politiku, bezte uz do prdele. Dobrej film. Co je na tom, ze film pro mladez vychovaval? Dnes uz nevychovavaji ani rodice. Jsem mladej kluk a stve me, ze ti vasi haranti neumeji ani pozdravit. A neni to vubec blbost a dost na tom zalezi. Tenkrat si na podobny vychovy lidi potrpeli a tak vznikaly i filmy kde se to pripominalo. A nakonec co chcete??? Dnes by nemel dlouhy vlasy, ale tetovani a piercing po celym xichte. Myslite, ze by to od lidi neschytaval ? A prevychova praci je to nejlepsi co muze byt. Nevim, ale kdo chce psa bit... Dnes vznikaji ceske filmy, ktere problem pojmenuji a jdou od valu- zadne ponauceni, reseni, neco navic. A proc by nemohl byt film naivni, lisici se trosku od drsne reality? Prave clovek v 16cti potrebuje mrknout na pohadku, ale z jeho zivota, Tahle moc dobre nedopadla. Ja byt sigr, tak se urcite aspon zamysliim. No s regulernim vychovanym grazlem to ani nehne a samozrejme je mu podobnej bijak pro smich. Uz mam plnou prdel toho vysmivani se byt jen trosku vychovnych ci prorezimnich  filmu. Je mi to jedno, protoze me bavi, je v nich neco, co uz dnes natocit nejde a ani to remeslne neumi. S realnym zivotem nemaji dnesni kinofilmy nic spolecnyho.- nic. Pritom staci docela malo.

Ony

Ony (hodnocení, recenze)

Zdejší "oficiální text distributora" je zase úplně mimo.

Reklama

Reklama