Reklama

Reklama

Silver Slime

všechny plakáty
Krátkometrážní / Fantasy / Horor / Thriller
Francie, 1981, 15 min

Režie:

Christophe Gans

Scénář:

Christophe Gans

Kamera:

Jérôme Robert

Hrají:

Aïssa Djabri

Recenze (5)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Sakra podivná, ale jinak pěkně strašidelná a docela i brutální zvláštnost, za kterou stál tehdy ještě mladý studentík režie Christophe Gans. Film je poctou MISTRU Mario Bavovi, přednímu hororovému tvůrci - a giallo otcovi. Giallo-fans! ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

"Latexový" sériový vrah vyráža do ulíc, aby ukojil svoje bezcitné chúťky. Z môjho pohľadu nič výnimočné. Žiadne mimoriadne gore, ani strach vo mne tento snímok nevyvolal. Hudobný doprovod mi taktiež nesadol. Chyba však môže byť aj vo mne. Nemám totiž k starším snímkom vzťah - 50% ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Prvotina CH. Gans(e) a zároveň pocta mistru Bavovi. Bezesporu to mohlo být daleko lepší a M. Bava by si i lepší poctu zasloužil, ale zas takovej průser to taky není. Nazval bych to takovou giallo jednohubkou, která sice není špatná, ale rozhodně nezasytí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mario Bava si vysloužil nejen mezi diváky, ale i ostatními režiséry uctivé památky. Tento snímek byl natočen na jeho počest Christophe Gansem, který není v hororovém žánru žádným nováčkem. Natočil Silent Hill, Le Pacte des loups a Necronomicon. Tato jeho prvotina mi dlouho unikala, ale konečně si ke mně našla cestu. Mám rád giallo, takže jsem se docela těšil. Maniak v latexovém oblečení a masce na ksichtu vyráží na lov nebohých dam. Jeho břitva je nabroušená, jen najít vhodnou oběť a netradiční způsob překvapení. Je sice pravda že kvalita obrazu mohla být lepší, ale jinak jsem si tuto lehce „brutální“ břitvovou podívanou užil. Atmosféra ušla, hudební doprovod taky a konec stál za to. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Nieje to síce tá najlepšia pocta giallo filmom ( a tvorcom ), ale snaha sa vždy cenila. Je to tu ako na horskej dráhe, občas ste na pochybách a občas máte príjemne mrazivý pocit ( scéna vo vani ). Slušné. ()

Reklama

Reklama