Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

kOCOUR odpad!

všechny recenze uživatele

Holky to chtěj taky jsem si v rámci možností celkem slušně vychutnal, ale tenhle kousínek je jedním z nejotřesnějších zážitků mého skromného a bídného života. Proč točíte takové filmy? PROČ? I plesnivá skíva chleba musí nad tímto druhem humoru ohrnout drobek... ()

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Teenagerské komedie u mě nemají zrovna na růžích ustláno, i když uznávám pár čestných výjimek jako Prcičky, Road Trip a považte, i 40 Dní A 40 Nocí....ale srovnávat tyhle perly s touhle sviní, no jak to říct...to není ani stejná liga, to je úplně jinej sport... ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Sexuální výchova po německu aneb série zvrhlého humoru a trapných sexuálních narážek na mě nechtěně dýchla z televize, která jej vytáhla z pár let zaprášených archivů, kde už měla pokojně odpočívat. Extrémně nesympatický hlavní hrdina proti němuž je postavena vysoce přitažlivá hlavní hrdinka tvoří poněkud „divný“ pár, ale budiž. Kvantum vedlejších postav, jež mají být nositeli humoru, včetně Florianova „mluvícího ptáka“ film dopředu netáhne, rozhodně ne na poli zábavném. Zůstává dějově ještě prázdnější schránka než americké „originály“, na které je jasně vidět, že je na rozdíl od svého holčičího předchůdce dělána pouze na zakázku trhu. Nejsem milovník artu, ale pokud někdo nezná míru, neznám ji ani já. ()

Malarkey odpad!

všechny recenze uživatele

Film, který dokazuje, že Němci jsou zvrhlí úchylové, tudíž plno myšlene z Klubů sráčů má plno skrytých pravd. ()

Djkoma odpad!

všechny recenze uživatele

Holky to chtej taky, kluci to chtej taky... porad.... a nakonec bude třetí díl co? Všichni to chtěj? a nebo Kluci to chtěj s kluakma a holky s holkama? proboha netočte takovýhle filmy pro 13nácti letý deti !!!!A pro silně dementující postarší jedince. ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle paskvil je jedním z nejnechutnějších "filmů", jaké jsem kdy viděla. Tobias Schenke je jedním z nejnechutnějších "chlapců", jaké jsem kdy viděla. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack: 1. Why are you leaving ,2. Hockey bitch ,3. I am the one ,4. The birds and the bees ,5. Rebecca ,6. I was made for loving you ,7. Joey lost his mind ,8. Betawave ,9. Burning up ,10. Every day ,11. So what ,12. Maja's love ,13. Hello mister Waller ,14. Ladies night ,15. Strip & swing ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Souhlasim s vetsinou komentaru tady, i ja si myslim, ze to bylo trapne a nechutne, jenze narozdil od ostatnich jsem se vyborne bavil. Samozrejme se to neda oznacit za nejakej inteligentni humor, navic par nechutnosti si mohli tvurci fakt odpustit, ale herci nehrajou spatne, navic je Red Bull opet ve forme, vtipnejch foru je tady fakt spousta a navic vyborna hudba. Lepsi nez prvni dil a daleko lepsi nez Holky to chtej taky. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

Absolutně nehorázná píčovina, nebo spíše ptákovina respektive kokotina jako hrom, ale já dnes měla asi záchvat debility silnější než jindy, nebo jsem se zuhlila až moc. Opravdu nevím čím to je, ale musím pokorně uznat, že jsem se několikrát od srdce zasmála. Flo je absolutní retard, šerednej jak buvolí prdel v prérijní noci, ale do téhle role se hodil a jeho kámoš Red Bull byl hustej koumák. Sice posrali co mohli a mluvící kokot jim v tom zdatně pomáhal, ale co. Holt člověk občas dostane chuť na infantilní debilitu u které bytost, co má IQ vyšší než je teplota v místnosti, maximálně zapláče. Já měla dnes IQ zdrclýho tvarohu, takže jsem si film užila a nestydím se za to. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Jednu hvězdičku dám za občasnou vtipnou scénku nebo hlášku, ale jinak nechápu proč takovéhle filmy vznikají...... ()

xxmartinxx odpad!

všechny recenze uživatele

Němci... minule chtěli zničit svět fyzicky, teď na to jdou oklikou. S pár takovýmihle filmy mají mnohem větší šanci, protože něco obdobného bych znovu asi nepřežil. ()

dobytek 

všechny recenze uživatele

Sice je to kravina, ale já sem se u toho několikrát docela zasmál, takže mě překvapuje ta záplava odpadů. Neni to žádný veledílo, některý vtipy se moc nepovedly, ale rozhodně si to nezaslouží strčit až na úplný dno k debilitám typu Jak ukrást Dagmaru, Kameňák a podobně. Proto dávám možná trochu vyšší hodnocení, než kolik by si ten film zasloužil. ()

Melies odpad!

všechny recenze uživatele

0 / 10 Až na sympatické 'deutsche Mädchen' film absolútne, ale absolútne, ale ABSOLÚTNE o ničom!!! Vytrhávanie si obočia motorovou pílou je oveľa zábavnejšie. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Zrovna tahle teenagerská komedie mi přišla fakt hodně vtipná. Redbull je fakt neskutečnej drtič a scény s nim sou fakt děsně zábavný. Samozřejmě se najde spousta debilních scén, ale stejně sem se bavil snad ještě víc než u prciček, i když je tohle celkově o dost horší film ()

choze 

všechny recenze uživatele

Bez větších obtíží jsem to dokoukal a to se počítá a popravdě jsem se i dost nasmál, přirozeně ale ne "vtipům" ve filmu (nutno přiznat že jak je tento snímek plytký, tak je neuvěřitelně nabitý) ale tomu, co někdo považuje za vtipné. Docela hezké holky, teda na Německo. ()

Aluska88 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak z tohoto výtvoru mi bylo opravdu dost nevolno. To, co zde tvůrci zamýšleli jako vtip (zřejmě), se zvrhlo v trapnou nechuťárnu. Jeden z nejhorších filmových exkrementů, jaké jsem kdy zhlédla. Odpadově hodnotím výjimečně. Toto hodnocení si schovávám pro filmy, které mne maximálně znechutí, nebo jakkoli pobouří či urazí mou filmovou část osobnosti. Tento mě znechutil. Na nejvyšší úroveň. ()

Reklama

Reklama