Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Středoškolák Flo (Tobias Schenke) přestál pohnutou pubertu a pomalu začíná tušit, že ani v další části svého sexuálního života nebude mít na ňadrech ustláno. Jeho penis se nevybíravě dožaduje pozornosti a Flo sice velmi dobře ví co by měl a chtěl dělat, zato vůbec neví jak na to. Každá jeho sebepromyšlenější snaha končí v lepším případě trapasem a přátelské rady spolužáka Red Bulla (Axel Stein), který si dokáže bezproblémově užívat nad tatínkovým pornofilmem či erotickým časopisem z 50. let, spadají do kategorie "Udělej si sám!". Z frustrovaného Floa se stává ideální pacient zkušené psychoterapeutky. Její rada je jednoduchá - Flo musí najít dívku, která pro něj nebude pouhým sexuálním objektem. Tento požadavek beze zbytku splňuje hezká spolužačka Maja Paradisová (Diana Amft). Flo už pár příležitostí sblížit se s ní beznadějně trapně zazdil, ale teprve nápad proniknout do domu dívčiných rodičů jako dobrovolný pečovatel o senilní babičku Paradisovou roztáčí kolotoč bláznivých a neodolatelně komických situací... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (300)

Fingon 

všechny recenze uživatele

Film je umění. Teenagerovská komedie je film. Teenagerovská komedie není umění. Takže se to naučme nazpaměť a opakujme si to pokaždé, když se na nás něco takového vyvalí (přestává to, přestává, jásejte!). Nyní se podívejme blíže na tento exemplář. Za zmínku v dobrém stojí jen Mia Paradisová svou krásou a její sprostá babička svou úžasnou chutí na alkohol, po němž páchá strašné věci (třeba prošťouchávání záchodu vibrátorem). Takže zapomeňme na to, že jsme něco takového viděli, bude se nám lépe spát. ()

Dlo'h-osh odpad!

všechny recenze uživatele

Asi nejnechutnější film co jsem viděl. Když už němci museli parodovat Prci prci prcičky nemuseli točit 6 filmů. Florianovi rozhovory s vlastním penisem byl vrchol zvrhlosti, navíc mi byl představitel Floriana odporný. Z některých scén se mi chtělo zvracet. škoda, že nejde jít s hodnocením do minusu, tento film si nezaslouží být na stejné úrovni jako ostatní filmy, kterým jsem dal odpad-toto je víc než odpad! Není divu že má německá kinematografie špatnou pověst, když točí takovéhle zvratky. ()

Reklama

chaturga 

všechny recenze uživatele

Totální volovina. Ale musím uznat, že jedna z posledních scén, kdy do vší té hrůzy ještě přinese pes (na kterého je alergický otec) mrtvýho papouška (kterého milovala máma) a položí ho k té umělé pochvě, která leží vedle opilé 90ti-leté babičky, která má hlavu v jeho rozkroku, je prostě geniálně ujetá:) Tak jako pomeranč v bramborové kaši:) ()

Zeek odpad!

všechny recenze uživatele

Dočkal jsem se přesně toho, co jsem od tohoto filmu čekal a to do posledního puntíku. Trapná teenagerovská komedie z Německé produkce, snažící se napodobit ty americké, které taky nestojí za nic. Nechápu za jakým účelem se tyhle filmy točí, na to se snad nemůže nikdo dívat. Teda krom mé mladší ségry, no asi se pár lidí najde, ale mě už odrazuje samostnej název. Jestli nechcete 90 minut trpět, tak se na to nedívejte. Moje hodnocení: Odpad !!! ()

Isherwood odpad!

všechny recenze uživatele

Sexuální výchova po německu aneb série zvrhlého humoru a trapných sexuálních narážek na mě nechtěně dýchla z televize, která jej vytáhla z pár let zaprášených archivů, kde už měla pokojně odpočívat. Extrémně nesympatický hlavní hrdina proti němuž je postavena vysoce přitažlivá hlavní hrdinka tvoří poněkud „divný“ pár, ale budiž. Kvantum vedlejších postav, jež mají být nositeli humoru, včetně Florianova „mluvícího ptáka“ film dopředu netáhne, rozhodně ne na poli zábavném. Zůstává dějově ještě prázdnější schránka než americké „originály“, na které je jasně vidět, že je na rozdíl od svého holčičího předchůdce dělána pouze na zakázku trhu. Nejsem milovník artu, ale pokud někdo nezná míru, neznám ji ani já. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama