Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick Corrigan dostal za úlohu doručiť na vojenskú základňu správu. Ale práve vtedy ovládne nukleárne silo skupina arabských teroristov požadujúcich 100 miliónov dolárov, ináč zmažú z povrchu zemského jedno americké mesto za druhým. Ale Sgt. Corrigan je bývalým príslušníkom špeciálnej jednotky, ktorý vie, čo má v takej situácii robiť. (beso74)

(více)

Recenze (8)

choze 

všechny recenze uživatele

Tuším mé první setkání s Drakem Wilsonem, který si zahrál ve všech dílech série BLOODFIST. Scénář je zjevně inspirován o dva roky starším PŘEPADENÍM v PACIFIKU, kdy hrdina s normálním povoláním (zde kurýr), ve skutečnosti ale bývalý člen speciálních jednotek, bojuje v uzavřeném vojenském prostoru s teroristy, kteří chtějí odpálit rakety. Podobný námět má také pozdější TOP SECRET s Lundgrenem. Žádný zázrak od filmu s názvem Krvavá pěst 6 nečekejte, ale mě se to tenkrát před lety celkem líbilo. Hlavně ta sexy záporačka. Film u nás na VHS uvedl Five Stars Entertainment pod názvem Planeta v ohrožení. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Jo tak tohle byl zase dalsi zetkovej meganamrd Don drak trapak je opravdu a vskutku big hero na zacatku filmu zachrani a osetri zranenyho zajice aby pak prijel na vojenskou zakladnu kterou obsadila jakasi banda tupcu ktera ani velmi vzdalene nepripomina arabsky teroristy samozrejmne je vsechny nekompromisne vykydli a jejich trapnej sef zemre opravdu trapnou smrti no proste dalsi kousek co docela slusne bavi svou demenci jakoze par souboju je tu slusnych nerikam ze Wilson to nema v noze ale o nejakym byt aspon sebehorsim hereckym projevu nemuze bejt ani rec proste se tu vyskytuje kope mlati strili a tim to hasne no jak jsem podotkl je to zetko a neda se rict ze by mne nejakym zpusobem urazilo nebo iritovalo tak zustanem na tech standartnich 3 hvezdach nicmene dracek trapacek si u mne status akcniho hrdiny ani tentokrat neziskal a hadam ze uz ani neziska no aspon ze to byla docela svanda vic od podobnyho projektu z podobnym pribehem a hereckym obsazenim asi nelze ocekavat ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Proč se rovnou všechny akční filmy s Dragonem nejmenujou Bloodfist? Tentokrát je Dragon poslíček, co vystrili všechny teroristy co přepadli nukleární základnu.. pár teroristů usmrti dokonce pouhým úderem. ()

otík odpad!

všechny recenze uživatele

Příšerný akční film s "The Dragonem" v hlavní roli, která je spojením Bruce Leeho, Chucka Norrise, Stevena Seagala a pana Magora. Jeho bojové akce sice nejsou nejhorší, ale ten projev a jakékoli herecké ambice - no to je horší jak jakýkoli nový film se Seagalem. Veškeré postavy jsou ukázány jako dementní bytosti na nesprávných místech, jejich věty asi scénárista vymýšlel po třech flaškách bílého a ještě přitom mlátil hlavou do zdi. A námět? Magor chce zničit Ameriku, obsadí odpalovací bunkr, napíná hlavně sám sebe, kdy se mu podaří rozluštit potřebný kód a pak se nechá trapně zabít, přičemž sice raketu odpálí, ale jejího dopadu se nedožije. Céčko jak dělané a vskutku vhodné pro vysílání tak akorát ve druhou hodinu noční. PS: vzhledem k tomu, že existuje osm Krvavých pěstí a všechny s "The Dragonem", považuji toho, kdo je viděl všechny, za filmového masochistu a sebevraha =) ()

skipercak 

všechny recenze uživatele

Prepadnutie sa tentokrat nekonalo v pacifiku ale niekde v pusti. Rovnako kvalitny diel ako predosle. Filmy s Dragonom su vo svojej podstate zabavne. ()

beso74 

všechny recenze uživatele

Relatívne , na pomery spolupráce Rogera Cormana a Draka Wilsona, solídna vykradačka série DIE HARD. Hlavný hrdina sa nepriaznivou zhodou okolnosti ocitá v strede záporákov, ktorí prahnú po jeho krvi, ale on všetkých odrovná, zachráni Ameriku a samozrejme že aj celý zvyšok sveta, čo by si už ten bez nej počal.... Za zmienku stojí, že je to posledný film vo filmografii Cat Sassoon, ktorá tragicky zomrela počas novoročnej párty roku 2002. ()

horor2 

všechny recenze uživatele

Pro mě to pravé ořechové došlo až v tomto díle, ve kterém Don 'The Dragon' Wilson jakožto vojenský posel jede na základnu předat vzkaz a tu zrovna přepadne banda teroristů, kterou nám Doník jde efektivně eliminovat. Ve videopůjčovně na VHS to bylo pod názvem Planeta v ohrožení :-) ()

Reklama

Reklama