Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mery a Tom jsou lovci upírů. Jednoho dne je zradí jejich přítel a pomocník Sid a upíři mu zato slíbí nesmrtelnost. Jěště před tím než upíří proniknou do domu, schová Tom svého syna a dá mu cenou knihu, kde jsou po generacích vypsány všechny členy rodiny které bojují proti upírům. Mary a Tom jsou zabiti, synovi se však podaří uprchnout a když dospěje, pokračuje v jejich stopách. (Stodvacet)

(více)

Recenze (5)

Juto 

všechny recenze uživatele

Je to otrasný vpád do žánru akčných hororov od špecialistu na bojové umenia Dona „The Dragon“ Wilsona. Povedať, že je to blázon, je slabé slovo. Toto je film s úplne hroznou akčnou choreografiou a réžiou, ktorého vrcholom je rozhodnutie natočiť bojové scény niečím, čo možno nazvať „zemetrasnou kamerou“, ktorá sa neustále chveje, vďaka čomu sú scény nepozerateľné. 1/10 ()

tichyBob 

všechny recenze uživatele

Akční béčko jak vyšité. Za zmínku stojí otřesně třepající se kamera při některých akčních scénách. Nechápu co ten kameraman vyváděl. Akce byla sice hrozná, ale bylo ji tam dostatek tak jak to má v takových filmech být. Takže se tam aspoň furt něco dělo. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Dragon tentokrát lovcem upíru. Upíří klan byl super, ten se mi na filmu líbil nejvíc, stejně nejlepší upír byla Marie Ford. Akce bylo taky celkem dost, máme tu spoustu soubojů a přestřelek, ale ta kamera? Strašný! Jakmile došlo na rvačku, kameraman asi z toho dostával nějaký záchvaty. No doufám, že po tom co předvedl mu do ruky už kameru nikdo nedal, protože tím posral celej film. Idiot ()

Zajímavosti (2)

  • Akční režii měl na starost Art Camacho. (Epistemolog)

Reklama

Reklama