Reklama

Reklama

Meg Murryová je typická středoškolačka, která bojuje s nízkým sebevědomím a která touží zapadnout. Je dcerou světoznámého fyzika, je inteligentní a talentovaná, stejně jako její mladší bratr, Charles Wallace, což si však Meg zatím neuvědomuje. Situaci silně zkomplikuje zmizení pana Murreyho, které Meg sklíčí a její matce zlomí srdce. Charles Wallace představí Meg a jejímu spolužákovi Calvinovi tři nebeské bytosti, které přicestovaly na Zemi, aby našli pana Murreyho. Společně se vydávají na dobrodružnou cestu. Pomocí skládání času a prostoru jsou přenášeni na světy za hranicemi fantazie, kde musí čelit mocné zlé síle. Na Zemi se Meg vrátí jen tehdy, když se naučí čelit temnotě ve svém nitru a najde sílu potřebnou k poražení temnoty, jež se rychle šíří vesmírem. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 1

Recenze (80)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $100miliónovTržby USA $100,478,608Tržby Celosvetovo $132,675,864Tržby za predaj Blu-ray v USA Tržby za predaj DVD v USA ║ Čistá hrôza. Strašne sterilné, suché, ošuntelé, nevýrazné až gýčové. Zlá kamera, rovnako tak obsadenie. Známe herecké mená sú v tejto účasti už dosť mimo prvoligovú misu. /15%/ ()

..Lucas.. 

všechny recenze uživatele

Od Wrinkle in Time jsem absolutně nic nečekal, protože jsem věděl, že to byl propadák. Ale překvapil. V dobrém slova smyslu. Je to náhodou hezká pohádka, dokonce jsem i uvažoval o vyšším hodnocení, protože první polovina se mi fakt líbila, bohužel v druhé polovině trochu ztratila šťávu. Ale i tak fajn příběh, herci a příjemná podívaná. ()

Reklama

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Film je hodně jednoduchý i když se snaží být strašně chytrý. Herecky mě zaujala akorát Reese, která byla kouzelná. Oprah byla naopak naprosto příšerná, nechápu, proč ji tam nacpali. Dějové docela nuda, sice se to trikově snaží okouzlit, ale příběh a postavy to děsně zabíjí a tak to dokoukat na jeden zátah je fakt síla. ()

Krocan 

všechny recenze uživatele

Interstellar pro jinou cílovku - afroameričanky ve věku 7-12 let. Jedna hvězda za to, že jsem se škodolibě zasmál, jak moc je to hloupé. Vydržel jsem se na to dívat jen proto, že jsem se ukájel nad představou, že ty děcka třeba skočí na planetu z filmu Černočerná tma, nebo do jiného podobně útulného koutu vesmíru. Ve filmových studiích u Myšáka se museli už dočista zbláznit. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

Černo-bílý film plný barev, který byl jak na drogách, ale přesto se snažil diváka moralizovat. Protože jasně - být odlišný je v pohodě a člověk musí být za každou cenu rád tím, kým je. Pěkné houby - hlavně se toho nedržte, milé děti. Celý snímek byl výrazný asi jako Země zítřka - vůbec se nedivím, že jsem o něm od promítání v kinech vůbec neslyšel. Otravná a neustále nedůvěřivá hlavní postava, které samozřejmě nikdo nevěřil, protože si automaticky za šikanu mohla sama. Po ani ne deseti minutách nástup ujetých, rádoby sympatických postav a konečně i oslavované cesty napříč vesmírem kamsi, kde člověk viděl stromy se smát a publikum nad tím sjetým děsem řeky slzet. A nechybělo nějaké to rádoby temné drama, kde stačilo držet se toho, co jsem napsal na začátku, aby vše dobře dopadlo a zazvonil zvonec. Po 109 minutách díkybohu! Koncept divný, nesmyslný, nezajímavý, nesympatický... 3x ne. Nebýt to vysokorozpočtová produkce, asi by se to zasloužilo i o odpad. Takhle - ano, efekty byly fajn. A možná tam ani nebyly, jen jsem opravdu měl v těch lívancích k večeři jiný prášek, než ten kypřící. Fakt nevím. 20% ()

Galerie (60)

Zajímavosti (5)

  • V Česku i na Slovensku byla zrušená premiéra filmu z neznámého důvodu. (kytka.patrik)
  • Natáčelo se v Los Angeles v Kalifornii (USA) a na Novém Zélandu. (griph)
  • Názov filmu sa objaví až na konci filmu. (Astonko)

Související novinky

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

Bizarní DC komiks nabírá zkušenou posilu

03.06.2019

Ava DuVernay (Selma) se svým prvním blockbusterem V pasti času zklamala. To ale studiím Warner Bros. a DC nezabránilo v tom, dát ji šanci natočit stomilionovou adaptaci bizarního komiksu The New Gods… (více)

Reklama

Reklama