Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku sa vysiela obdoba tejto reality show už deväť rokov. Na obrazovkách súkromnej televízie JOJ sa to začalo objavovať už v roku 2008 pod názvom "Súdna sieň". Táto sračka, ktorá je karikatúrou súdnych procesov, je úplnym vrcholom toho najúbožejšieho hereckého vystupovania. Neherci v úlohách svedkov, obžalovaných, poškodených, odhajcov a sudcov sa snažia dramaticky priblížiť súdne konanie. Lenže jediné čo sa im darí je dokonale sa strápniť. Česká mutácia tohoto formátu, ktorú začala vysielať béčková TV Barrandov dostala názov "Sudkyňa Barbara". Je to ešte horšie ako tá naša slovenská "Súdna sieň". No šialencom z Barrandova toho hnoja bolo stále málo a tak vznikol ďalší primitívny pseudo justičný shit "Soudce Alexandr". Odpad! ()

-bad-mad-wolf- odpad!

všechny recenze uživatele

Můj žebříček guilty pleasure se silně otřásl - Alexandr je proti Barbaře znatelně víc hardcore a je to super! Spousta příšerných nehereckých výkonů, hysterie, afekt, hádky, rvačky, právní nesmysly, bizarní scénáře a často neuhlídané momenty, kdy se situaci posmívají sami herci (mezi nimiž se objevují i pornoherečky) na place. Samozřejmě, většinou se koná ohyzdná nuda, ale výběr nejvypečenějších epizod by kraloval v disciplíně nezáměrných komedií. "Přestaňte tlouct pana odpůrce!" ()

cheyene odpad!

všechny recenze uživatele

Beru to tak, že herci nejnižší kategorie (a to není nic proti nim) taky musí platit složenky. Jinak jde totiž o naprosto zbytečný pořad. Nechtěně směšné. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Totéž jako "Soudkyně Barbara". Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Znáte tu historku o Adamovi a žebru? Tentokrát se Barbaře stýskalo po železném muži v taláru a vymodlila si na čertu Soukupovi, aby jí v odpoledních hodinách dělal společnost soudce Alexandr. Barrandov koupil práva na soudce Dredda, ten dostal tvář herce Jana Fišara, kterého s Barbarou pojí někdejší manželský svazek. A na světě je soudce, který justici moc dobře nereprezentuje, neb je zarostlý šedivým vousem, protože vlci práva jdou sem. A hned od počátku se v soudní síni perlí nebývalým způsobem, který jde daleko za hranice parodie. Hláškuje se ostošest, namátkou vybírám perly - advokátka pracuje v advokátní kanceláři Helena a přátelé, žalobce se ohání firmou Od podlahy až po strop, advokátky jsou příliš sexy, prostě naprostá šílenost, která svojí nezáměrnou debilitu vybičuje do nevídaných výšin a dostane do kolen každého, kdo si kolem čtvrté odpoledne zapne Barrandov. Alexandrovi se nedá dát odpad. Je to všelék na justiční omyly, ke kterým by s Alexandrem za soudní stolicí (opravdu nemám na mysli vyměšování) určitě nedocházelo. Maximálně tak jednou za deset let. 1/10 ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to srandovní. Fakt jo. Trochu takovej můj guilty pleasure. Herci prkenní, největší hrdina je tu scénárista a člověk, co vymysli jména postav. Jen mě děsí představa, že si z toho někdo odvodí, že to takhle fakt vypadá... To musí být pak dost překvapení. Nejvíc se těším na moment, kdy někomu Alexandr napálí pořádkovou pokutu. ()

SOLOM. odpad!

všechny recenze uživatele

Tak tohle je ještě větší katastrofa, než soudkyně Barbara a to už je co říct. Tady už mě bohužel (nebo bohudík) nezaujalo vůbec nic. Velmi chabé herecké výkony a nepříliš přesvědčivý soudce – to má být prdel? Tento projekt se moc nepovedl. Viděl jsem cca 5-6 dílů a jen jeden jediný jsem viděl až do samotného konce. Páč to se fakt nedá toto… ()

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není ani televizní pořad ale nějaký druh viru, který se šíří mezi televizními stanicemi a průběžně mutuje. Každá mutace dostává vlastní název, ale původní virus zůstává stejný. Nejvíc mě děsí, kolik je ještě v kalendáři volných jmen, jak znám naše komerční televizní stanice, použijí je postupně všechna... ()

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Neskutečně žalostné už jen v těch tvůrčích záměrech a souvislostech.. Jinak samozřejmě naprosto totéž co ostatní pořady z téže kafilérní bedny.. ()

Hem.m 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem rád, že v této naší malé zemi se najdou tak spravedliví soudci. Pan Alexadr podle mě vždy rozhodne naprosto správně. ()

topi odpad!

všechny recenze uživatele

????????????????????? Jako tohle už Tv Barrandov fakt nemyslí vážně!! Kdo toto doprdele sleduje????? Vždyť tady nikdo takovej ani nežije, to co se odehrává na obrazovce nemůže vymýšlet normální scénárista, ale totální idiot, kterej si spletl Českou republiku s nějakým neexistujícím státem, to je moc toto už!! ()

metal.storm 

všechny recenze uživatele

Ja fakt neviem, čo ma na tom tak láka. A odkedy som to videla prvý krát, a padla tam veta: “za vašu krásnu češtinu vám udeľujem pokutu”, tak ja vám vážne neviem, ale celkom slušne si to viem vychutnať. ()

bubun odpad!

všechny recenze uživatele

Zajímavý experiment by byl, kdyby vždy, když Saša zahřímá:"Tady jste u soudu!" do sebe divák naklopil panáka, a když uděluje navrhovateli či odpůrci pořádkovou pokutu, tak rovnou dva. Případně by se objem alkoholu úměrně zvyšoval či snižoval v závislosti na výši pořádkové pokuty. Tipuju, že už v půlce náhodného dílu by měl divák slušnou hladinku... ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane odpůrce, uděluji vám pořádkovou pokutu ve výši deset tisíc korun!!! Můžete se posadit!"...........Ohyzdný televízny výplach simulujúci skutočné súdne prelíčenie, je vytvorený za pomoci ochotníkov a takmer v každom diele sa vyskytujú nejaké arogantné hovädá či afektované čúzy, ktorí by za svoje správanie zaslúžili poriadnu facku po papuli. Pre mňa nepozerateľný odpad! ()

Fary odpad!

všechny recenze uživatele

Jako TV Barrandov = Soudkyne Barbora a Soudve Alexandr a mezitim reklamy nebo Nebezpecne znamosti. Boze! ()

kery- odpad!

všechny recenze uživatele

Totální odpad české filmografie plný spousty neherců a debilního scénáře - tedy přesně toho, co běžný divák Ulice nebo Ordinace miluje. ()

Reklama

Reklama