Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

topi odpad!

všechny recenze uživatele

????????????????????? Jako tohle už Tv Barrandov fakt nemyslí vážně!! Kdo toto doprdele sleduje????? Vždyť tady nikdo takovej ani nežije, to co se odehrává na obrazovce nemůže vymýšlet normální scénárista, ale totální idiot, kterej si spletl Českou republiku s nějakým neexistujícím státem, to je moc toto už!! ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Vypjatější a zajímavější než případy u kolegyně Barbary. Mně to přijde docela zajímavé. Právu a soudnictví sice nerozumím ani za mák, ale řekl bych, že takto to asi může u soudu vypadat. Nervy, skákání do řeči, žasnutí nad tím, co říká protistrana. Komparsisté hrající znesvářené strany hrají vždy hodně dobře, opravdu si to vychutnávají a celkově, když zrovna nic jiného nedávají, se na to dá dívat, ba dokonce to dokáže i pohltit. Paradoxní je, že nejlepším seriálem TV Barrandov je ten, který táhnou právě komparsisté. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

Znáte tu historku o Adamovi a žebru? Tentokrát se Barbaře stýskalo po železném muži v taláru a vymodlila si na čertu Soukupovi, aby jí v odpoledních hodinách dělal společnost soudce Alexandr. Barrandov koupil práva na soudce Dredda, ten dostal tvář herce Jana Fišara, kterého s Barbarou pojí někdejší manželský svazek. A na světě je soudce, který justici moc dobře nereprezentuje, neb je zarostlý šedivým vousem, protože vlci práva jdou sem. A hned od počátku se v soudní síni perlí nebývalým způsobem, který jde daleko za hranice parodie. Hláškuje se ostošest, namátkou vybírám perly - advokátka pracuje v advokátní kanceláři Helena a přátelé, žalobce se ohání firmou Od podlahy až po strop, advokátky jsou příliš sexy, prostě naprostá šílenost, která svojí nezáměrnou debilitu vybičuje do nevídaných výšin a dostane do kolen každého, kdo si kolem čtvrté odpoledne zapne Barrandov. Alexandrovi se nedá dát odpad. Je to všelék na justiční omyly, ke kterým by s Alexandrem za soudní stolicí (opravdu nemám na mysli vyměšování) určitě nedocházelo. Maximálně tak jednou za deset let. 1/10 ()

Potjoc 

všechny recenze uživatele

Zbožňuji ty české verze všech těch policejních a soudních reality show, protože mě baví na tom ty hádky, rvačky, řešení politicko-společenských témat. Pro mě hádky, i ve skutečném životě, jsou pro mě něco jako pro druhé komedie. Tady Soudce Alexandr je víc rozjetý. Soudce je emoční, má expresivní slovník, lidé se víc perou na místě, nejenom hádají, oproti tomu je Soudkyně Barbara víc formální. ()

Jello Biafra odpad!

všechny recenze uživatele

"Pane odpůrce, uděluji vám pořádkovou pokutu ve výši deset tisíc korun!!! Můžete se posadit!"...........Ohyzdný televízny výplach simulujúci skutočné súdne prelíčenie, je vytvorený za pomoci ochotníkov a takmer v každom diele sa vyskytujú nejaké arogantné hovädá či afektované čúzy, ktorí by za svoje správanie zaslúžili poriadnu facku po papuli. Pre mňa nepozerateľný odpad! ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama