Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na obrazovky přichází spravedlnost, tentokrát v mužské podobě soudce Alexandra. A řešit se budou především peníze. Dluhy, exekuce, zpronevěry a podvody. (TV Barrandov)

Recenze (55)

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

To snad není ani televizní pořad ale nějaký druh viru, který se šíří mezi televizními stanicemi a průběžně mutuje. Každá mutace dostává vlastní název, ale původní virus zůstává stejný. Nejvíc mě děsí, kolik je ještě v kalendáři volných jmen, jak znám naše komerční televizní stanice, použijí je postupně všechna... ()

MM_Ramone odpad!

všechny recenze uživatele

Na Slovensku sa vysiela obdoba tejto reality show už deväť rokov. Na obrazovkách súkromnej televízie JOJ sa to začalo objavovať už v roku 2008 pod názvom "Súdna sieň". Táto sračka, ktorá je karikatúrou súdnych procesov, je úplnym vrcholom toho najúbožejšieho hereckého vystupovania. Neherci v úlohách svedkov, obžalovaných, poškodených, odhajcov a sudcov sa snažia dramaticky priblížiť súdne konanie. Lenže jediné čo sa im darí je dokonale sa strápniť. Česká mutácia tohoto formátu, ktorú začala vysielať béčková TV Barrandov dostala názov "Sudkyňa Barbara". Je to ešte horšie ako tá naša slovenská "Súdna sieň". No šialencom z Barrandova toho hnoja bolo stále málo a tak vznikol ďalší primitívny pseudo justičný shit "Soudce Alexandr". Odpad! ()

Reklama

Wyrdas 

všechny recenze uživatele

Bez předsudků k televizi, která to vysílá, je tohle skvost mezi pořady na české scéně. Reálně, je to 1000x lepší, než Ulice, Ordinace a další naprosto debilní pořady. Zakoupil jsem si nejvyšší balíček TV a když otevřu nabídku, kolikrát tam fakt není moc na co koukat. Tady se člověk alespoň přiučí základům českého právo - neboť neznalost neomlouvá. Občas to nedopadne tak, jak bych si představoval, ale jinak super. Herecké výkony stálých herců jsou na naše poměry daleko za průměrem a právo řadit se do drama si to také zaslouží. Chápu, proč vše na Barrandovu má od mnohých instantně odpad, ale tenhle důvod neuznávám, protože je hodný leda tak idiota. Za mě je to nadprůměr průřezem všech českých pořadů. A tak to také hodlám hodnotit - tedy v tomto srovnání. O kousek lepší, než Barbara - charakter Alexandra je prostě "hustej". Proto +1*. ()

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Je to srandovní. Fakt jo. Trochu takovej můj guilty pleasure. Herci prkenní, největší hrdina je tu scénárista a člověk, co vymysli jména postav. Jen mě děsí představa, že si z toho někdo odvodí, že to takhle fakt vypadá... To musí být pak dost překvapení. Nejvíc se těším na moment, kdy někomu Alexandr napálí pořádkovou pokutu. ()

Allien.9 odpad!

všechny recenze uživatele

Totéž jako "Soudkyně Barbara". Tohle je ten typ odpadu!, který sleduji, protože mě zajímá, kam až dokáže televizní "zábava" klesnout. Nejvíc ze všeho miluju, jak se v úvodu sdělí problém, a pak se 90 % času řeší zcela irelevantní hovadiny, aby mohl ve finále padnout rozsudek založený na výpovědi sousedkyxD. A ty 4 reklamy, to je taky pecka.;-) GUILTY PLEASURE. ()

Galerie (4)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě 2019/14 s názvem Kráska a zvířecí doktor v čase 45:28 je naprosto zřetelně vidět, že celý spis, který si právní zástupce odpůrce přebírá od svědka, jsou pouze prázdné papíry. (Petr.Pe.8627)

Reklama

Reklama