Reklama

Reklama

Týden s prezidentem

(pořad)
Publicistický
Česko, 2017, 25 min

Účinkují:

Miloš Zeman, Jaromír Soukup (moderátor), Alex Mynářová (moderátor)

Obsahy(1)

Nový diskusní pořad s prezidentem republiky. Hlava státu komentuje podstatné události minulého týdne. (TV Barrandov)

Recenze (83)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Nesnáším Děti země a nesnáším zelené aktivisty." Po osobních zkušenostech s ekoteroristy musím s panem prezidentem souhlasit. Nestává se mi to vždycky, občas si s ním dovolím třeba i nesouhlasit, ale jsem rád, že se při jeho pověstných soubojích s novináři našla televize, která mu vlezla do jeho nepříliš reprezentativního zadku a nechala ho vypovídat. Já tedy nesleduju Milošovy bonmoty pravidelně, ale když už se na obrazovce objeví, tak si jeho názory vyslechnu. ()

Tom_Lachtan odpad!

všechny recenze uživatele

Já vím, co se stane, tahle civilizace zanikne a po pár tisících letech nás buďto objeví mimozemšťané, nebo nástupci rodu Homo, to je jedno, ale prostě jejich archeologové tohle vykopou. A budou si myslet že je to satira, protože nebudou věřit, že tahle sbírka kreaturní trapnosti mohla existovat v době technického rozmachu lidského druhu. ()

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Ale vždyť je to roztomilé pozorovat Jardu Soukupa, kterak je pro něj Miloš Zeman učiněný Ježíš, a sledovat našeho prezidenta, kterak si ve stylu rockových hvězd užívá přítomnost fanouška s mokrými spoďáry. Ještě by mě zajímaly prostřihy na Jirku Ovčáčka, kterak žárlivostí ohryzává Zemanovu kouzelnou hůl. Tak jako taxikáři protestují proti Uberu, měli by vytáhnout do ulic i cirkusáci, protože náš Hrad jim bere práci. ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Miloš Zeman je herec?! Usedám takhle k televizi v domnění, že budou na Barrandově dávat majora Zemana. Mně se pořád zdálo divný, že půlhodina za mnou, a pořád se tam tlachá. Roli po Mrkvičkovi zaujal jakýsi Soukup. Ne Jaroslav, ne Pavel, ale Jaromír. Tenhle 31 díl majora Zemana se nepovedl. Díl nazvaný "Štamprle pro jezevce" už nebyl tolik invenční a řemeslně dobře natočený. Úhel nutný pro naklonění hlavy byl mnohem větší než u Takových normálních zabijáků. Musel jsem se často naklánět před obrazovkou, asi jako na Moto GP, abych pochytil to genitální dialogoblbé a dickobrazové ztvárnění. Další díly už bych netočil. Sejde z očí, sejde z mysli, přeleze na ledviny a játra. To štamprle a jeho obsah, pochopitelně. Jejda, ono to bylo dokonce TO. Ten klaun už se dostal všude! 0/10 ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Soukup patří v současnosti mezi to nejhorší, co se vůbec objevuje na našich obrazovkách a je úplně jedno, který z jeho pořadů, jenž moderuje, zrovna běží v TV. Ty dvě hvězdy jsou za Miloše Zemana. Patřím k té sortě lidí, kteří se za svou „hlavu státu“ nestydí (i když pravda občas jsem dost na vážkách), ale navíc s jeho názory mnohdy souhlasím. ()

Hismael 

všechny recenze uživatele

Pořad televize Barrandov, kde se moderátor ptá a prezident odpovídá. Ubral bych soukromých názorů pana Soukupa, které by si měl nechat na nějaký jiný pořad. Mám jich hodně, kde je může prezentovat. ()

NinonL 

všechny recenze uživatele

Ještě že jsme si (už podruhé) zvolili tak moudrého a skvělého prezidenta. K tomu máme schopného ředitele soukromé televize, který mu každý týden dává prostor v hlavním vysílacím čase. Je vždy radost poslouchat pana prezidenta Zemana, jeho moudrá slova i vtipné bonmoty. Tento pořad je pro mě na TV Barrandov nejoblíbenější a doufám, že bude vysílán stále. Hodně zdraví a štěstí, pane prezidente. ()

Karlas 

všechny recenze uživatele

Názory běžného občana vyslovené jasně, přímo, bez přetvářky a strachu. Zuřící pražská kavárna ... zástupci tradičních stran nemající kontrolu nad prezidentem, navztekaní senátoři, které volí 15 % obyvatel? Toť božská hudba pro můj sluch, i když je Miloš svérázný samorost :-). ()

easaque odpad!

všechny recenze uživatele

odpad publicistické pořady na Barandově jsou evidentně pěkně dopředu připraveny a jdou na ruku všem pozvaným hostům. Majitel televize Barrandov Soukup tu veřejně leze do prdele prezidentovi a jen mu přihřívá polívčičku. A jsem rád, že nejsem sám, kdo to tak vidí. Podrobné hodnocení není v tomto případě opravdu potřeba. ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Mno tak podivejte se. Na začátku je erekcí trpící Jaromír Soukup, který se už nemůže dočkat dalšího rozhovoru s člověkem, jehož je velkým fanouškem a kterýžto je i velkým fanouškem jeho. Na konci potom je Soukup již zcela vycákaný a nadšený. A protože sedí, tak nemusí celou dobu odhánět mouchy, které ho očividně ještě nesežrali, ale jen divně čumí a rozebírá a zase skládá propisku, kterou stejně k ničemu nepotřebuje. A u toho všeho je vždy zábavný, vtipný a pohotový glosátor Miloš, který chrlí jeden památný bonmot za druhým a u toho jen tak mimochodem urazí úplně všechny své nevoliče nebo neinteligentní spoluobčany (tedy kundy, které ho nevolily a dělají si z něj srandu, a jakože to umějí). Prostě oba dva si nehorázně užívají svého času na výsluní, strefují se do všech a do všeho a i když občas z páně prasidenta vyleze nějaký zajímavý názor, je to stejně na hovno, jo? I mně by potom zajímalo, co asi dělá Jirka Ovčáček na druhé straně kamer (asi to bude mít blízko k harakiri. A nebo si možná hraje s woodoo panenkou Jaromíra Soukupa a nějakými těmi hřebíky). Taky by mě zajímalo, proč Václav Klaus, jakožto náš jediný žijící exprezident neprotestuje, že jemu se takové primetimeové příležitosti nedostalo. A taky by mně zajímalo, jestli by Jaromír Soukup dodržel slovo, které dal Jiřímu Drahošovi a dělal by tenhle pořad s ním. Velmi silně o tom pochybuju. A taky mně zaráží jedna věc - proč Jaromír Soukup nedostal vyznamenání loni. Protože letos ho určitě dostane. Společně s Alex. ()

Castrator 

všechny recenze uživatele

To prase bylo nemocné.  Vráťa Mynářů, Léta Páně 2020 __________________________________________ Servilní Soukup a pan prezident Zeman ještě jakž takž při smyslech, co víc si může divák přát. ()

ghatos 

všechny recenze uživatele

Tak Miloš říká své názory. Pro někoho to může být nesnesitelné, ale pořad je sám o sobě normální. Soukup je srandovní, což k tomu celému konceptu vlastně patří. 50%. ()

Arkanoid odpad!

všechny recenze uživatele

Oslava nekritického myslenia v rozhovore prezidenta alkoholika, čo podkopáva vlastnú tajnú službu s moderátorom, čo sa mu pchá do zadku. ()

Reklama

Reklama