Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Vyhlášený playboy a šéf prosperující pojišťovací firmy Bernie pořádá tento víkend party, kterou všichni dlouho nepamatujou. Konečně se usměje štěstí i na dva Bernieho zaměstnance Larryho a Richarda a jsou pozváni. Víkend u Bernieho se rozjíždí na plné obrátky. Jen je tu malý problém. Bernieho někdo zavraždil. Larry a Richard ale nehodlají nejlepší víkend svého života zahodit a tak se postarají o iluzi, že Bernie žije a je navíc v nejlepší formě… (Zrzunda)

(více)

Recenze (40)

dobytek 

všechny recenze uživatele

Víkend u Bernieho je film, kterej jsem měl rád v dětství, později jsem na něj trochu zapomněl a teď jsem ho po X letech viděl znova. Většinou se mi stává, že tyhle oblíbený filmy z dětství, jsou pro mě po letech spíš zklamání. V tomto případě to ovšem neplatí. U filmu jsem se zasmál i teď. Jestli máte rádi černej humor, tak se na tuhle komedii, kde nikdo neví, kdo chce koho vlastně zabít, rozhodně podívejte. Navíc pěkný prostředí - léto, pláže, mejdany, buchty v bikinách, atd... Když vypnu mozek a ignoruju, že chlápek, co hraje mrtvolu, hejbá nohama a podobně, tak musim dát maximální hodnocení. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Tak toto je ten film podľa ktorého chcel usporiadať svoju poslednú legendárnu párty Barney Stinson zo seriálu "Ako som spoznal vašu mamu"? Tak táto americká komédia ho inšpirovala, ku tomu že svojich priateľov primäl ku sľubu, že mu jedného dňa usporiadajú rozlúčkový "Víkend u Barneyho". Chápem ho. Sedí to ku nemu. Veď i ja som sa na "Víkende u Bernieho" pobavil. Ale verím, že "Víkend u Barneyho" Stinsona by bol predsa len ešte lepší. *** ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Príjemná šialenosť od režiséra prvého Ramba. V podstate je to niečo ako klasická Sandlerovka. Akurát vtipné, svižné a neotravné. Bavil som sa a veľmi často smial nahlas. 7/10 ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Mizéria. Soundtrack žiaden (žiaden!), iba jedna dookola sa opakujúca ska pieseň. Rozprávanie príbehu mizerné - k ústrednej dejovej línii (párty u Bernieho) dôjde až v druhej tretine filmu. No čo je najhoršie, napriek skvelému námetu k smrti nevtipné. A to som často až nekritický milovník 80s komédií. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

První polovina dost dobrá, druhá dost hrozná. Scénáristicky nezvládnutý námět se projevil, když se Bernieho mrtvola stala protivnou všudypřítomnou součástí filmu. Dvojku raději vynechám. ()

jerry12 

všechny recenze uživatele

75%. Originální ptákovina, kterou musel vymyslet jen opravdový blázen, ale funguje to a to je hlavní. Co scéna, to výbuch smíchu, i tam, kde to možná nebylo záměrem, což je spojeno především s absurditou příběhu, který však není absurdní ve špatném smyslu, spíše naopak, vtipně a decentně. Styl humoru trochu srovnatelný s A Night at the Roxbury, jen o trochu méně crazy. Oddychovka pro každého. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Ako maly chlapec som tuto seriu miloval a preto som bol zvedavy ako sa mi bude pacit po rokoch. Bohuzial som zazil sklamanie. Ustredne duo sa v ramci zanru sprava dost civilne a tym padom je dost sympaticke, ale samotna originalna zapletka mi prisla nevyuzita. Priestor pre roznorode vtipy tu bol obrovsky, ale autori sa dost drzali pri zemi a aj z toho relativne maleho mnozstva pouzitych vtipov bolo len par skutocne zabavnych. 5/10. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Spomínam si, ako som túto komédiu videl pred nejakými 15 rokmi a neskutočne som sa na tom smial. No vtedy bol mojím najobľúbenejším filmom Krvavý šport. :-) Časy sa menia a keď som si to teraz pozrel znovu, tak som sa zasmial len pár krát a žiaľ tam bolo viac okamihov, kedy som len neveriacky krútil hlavou, čo za nezmysly tam tie postavy stvárajú. Proste priemerná komédia, aj keď s celkom originálnym námetom. ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Vlastně jedinej důvod, proč jem si Víkend u Bernieho pustil, byly reference v How I Met Your Mother. První polovina filmu jde jako po drátkách, vtípky fungujou, je to zápavný. Kupodivu to začně ztrácet šťávu až po smrti Bernieho. ()

sidzej 

všechny recenze uživatele

Nieco tak sialene mohlo vzniknut len v 80's. Ktoru spitu hlavu toto napadlo natocit? Joj ale zabava to bola neskutocna :D ()

kareen 

všechny recenze uživatele

Černý humor je jedna z věcí, které mám opravdu ráda, ale tato osmdesátková komedie mě ani trochu nenadchla. Průměrné herecké výkony, průměrný příběh a i když zápletka s mrtvolou měla jistý potenciál, zůstal bohužel zcela nevyužitý. Komedie, u které se nanejvýš tak dvakrát pousměju, není zkrátka nic pro mě. ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Krásná osmdesatková bezstarostná poetika. Nemyslím že je to geniální velký film, ale sedlo mi to královsky a zvedlo náladu na dlouho. Dva typci přijdou ve firmě má podvod, za odměnu dostanou od šéfa na víkend jeho chatu a pak to začne být veselý. Je tam osudová láska a kýbl dobové hudby a patiny. 8/10 ()

Šimpy 

všechny recenze uživatele

Shlédnut film, který je mnoha mými vrstevníky (především těmi v zámoří) považován za klasiku, či chcete-li kult. A ano, myšlenka je krásně nosná. Bohužel to funguje jen asi tak do poloviny filmu (možná první hodinu). Je to ujetý a místy zábavný, ale od okamžiku, kdy má Vitova žena sex s Berniem je to už zbytečně za hranou humoru...obzvlášť pokusy opustit ostrov. Naštěstí to v závěru zachraňuje vynikající Don Calfa. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Film je zajímavý asi jen množstvím slov, které postavy vychrlí za minutu. Namluví se toho skutečně hodně, za mák smyslu to nemá. Vtipy žádné, jen pořád cítíte tu bezradnost a zmar. Nikdy více. 40% ()

anusha 

všechny recenze uživatele

Kratke a celkom vtipne :) skoda ze len celkom. Pozerane koli odporucaniu Rachel Green ktorej je to najoblubenejsi film :) aj ked sa tvari ze su to nebezpecne znamosti :) Potesilo kopanie do zadku. ()

Reklama

Reklama