Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Laura žije s manželem na předměstí. Protože je ale většinu času doma sama, podlehne kouzlu sympatického řemeslníka, který jí pomáhá s rekonstrukcí kuchyně. Záhy si uvědomí, že udělala chybu. Netuší však, že na první pohled milý mladík v sobě nese tíživé břemeno z minulosti a nehodlá se milenky vzdát... (TV Prima)

Recenze (3)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Manželský pár se spřátelí s chlapíkem, žena časem podlehne jeho kouzlu a vyspí se s ním, ale krátce na to si uvědomí, že manžel je tím jediným a pravým a s úlety je proto konec. Jenže čerstvý milenec se s tím nechce smířit a protože patří do škatulky hezouno-psychoušů, začne dělat rodině ze života peklo. Typický tuctový kanadský thriller s televizním vizuálem, jednoduchou zápletkou a nepříliš přesvědčivými herci, pokud nepočítám Sarah Butler. Jako pozitivum vidím to, že jsem neusnul a také mě rozesmál konec, ačkoliv to asi nebylo v plánu. 30% ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Romantický film ala Rosamunde Pilcher. Sympatické herecké obsazení. Ve zkratce: měla nadrženou frndu, roztáhla nohy, mlaskala blahem a když ji to přestalo bavit, tak s tím chtěla skoncovat. Jenže se přepočítala... Suma sumárum, může si za to ta kurva sama! ()

Reklama

mira007 

všechny recenze uživatele

Stokrát omleý motiv psychopata ze sousedství, s kterým si začne počestná mamina, ale konec vztahu znamená změna žánru z romantiky v thriller. Tohle kanadský dílo je stylem a vizuálem jak něco od Rosamundy Pilcher na odpoledne. Dvě hvězdy za námět a Sarah Butler, která nepřekonala svoje role v rape and revenge hororech Spit on grave. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama