Reklama

Reklama

Soleil Battant

  • angličtina Sunbeat (festivalový název)
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (3)

viap 

všechny recenze uživatele

Letná atmosféra v decembrovej noci - krásne dlhé zábery portugalskej prírode , ladené veľmi dobre s hudbou gitaristu Giani Caserotto, vyvolávajú túžbu obliecť si plávky a ponoriť sa do vody. Príbeh nerozvinutý , rozprávanie slabšie , kto hľadá dynamiku , vo filme nenájde . Na mňa pôsobil ako atmosferický letný obraz - pozriem, zohreje ma trošku a idem ďalej ()

Dinoroth 

všechny recenze uživatele

Ako povedala jedna zo sestier-režisérok v rozhovore, chceli urobiť film, v ktorom bude každý záber pripomínať maľbu. No a podarilo sa. Minimálne v exteriéri. _____ Krásne zábery portugalskej prírody s unikátnou letnou atmosférou, pekní, ale aj dobrí herci (hlavne ultracute dvojičky) a zaujímavá hudba - pri elektrogitarových riffoch som si párkrát spomenul na Dead mana. Príbeh sa ale ukázal byť o to plytkejší, so zbytočným hrotením pri konci. Toto je film, ktorý by sa dal užiť aj bez vážnejšej dramatickej vložky. _____ Taký ten film, kde vďaka scenériam v spojení s hudbou nevadia ani dlhé, nemé zábery. _____ (ArteKino festival, film #686, komentár #1) ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Celý film sledujete herečku, která se, chtě nechtě, před kamerou neustále promenáduje v kalhotkách. Zřejmě záměr. Do toho ji tam neustále zneužívá její hispánsky laděný manžel a kolem pobíhá dvojka holčiček, kolem kterých by se film údajně měl točit. Jenže když už po hodině máte pocit, že se ve filmu nepohnul ani chlup na chlapské hrudi, tak se těžce hledá jakýkoliv důvod mít z tohoto filmu radost. Jediné pozitivum je sice kamera, která zabírá moc pěkné záběry, ale námět je těžce o ničem. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama