Reklama

Reklama

Pod vodou

  • USA Underwater (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Je to možná nejhorší a nejnebezpečnější pracoviště na Zemi. Podmořská vědecká laboratoř stojí na jednom z nejhlubších míst mořského dna. Je obklopena naprostou temnotou, svírána strašlivým tlakem, teplota okolní vody se blíží nule. Výzkumný tým provádí sondážní vrty, když přijde nečekané a ničivé zemětřesení. Do této chvíle bezpečné prostory laboratoře se stávají smrtelnou pastí. Jednotlivé části vědeckého komplexu jsou extrémními tlaky vody drceny jako papírové krabice. Jedinou šancí pro přeživší členy posádky je evakuace pomocí hlubinných skafandrů. Jenže v okamžiku, kdy se ocitnou mimo zdevastovanou stanici, zjistí, že jejich zásahy do mořského dna a následné zemětřesení probudily něco, co do této chvíle zůstávalo ukryté pod mořským dnem. Něco neznámého. Něco děsivého. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (589)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Můj osobní seznam režisérských adeptů na zpracování celovečerního Dead Space se rok od roku utěšeně rozrůstá! Eubank naštěstí ukazuje, že je milovníkem až příliš velkého množství hororových sci-fi z filmového, herního i knižního odvětví na to, aby dokázal pohnojit atmosférické béčko z podmořských hlubin. Hodně dobrá práce a asi si před dvojkou Amnesie ještě jednou zahraju SOMU. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Velmi slušná variace na Vetřelce. Není to tedy úplná bomba, že bych z toho skákal dva metry do vzduchu, ale líbilo se mi to. Tempo výborné už od začátku, atmosféra byla vynikající, potvory děsivé, chvilkami jsem chytal klaustrofobické záchvaty (Viděl jsem Full HD verzi a nemám si na co stěžovat) a dokonce mi ani nevadilo, se dívat na pobíhající v kalhotkách, skoro plešatou Kristen. Škoda jen, že to nebylo více brutálnější, ale jinak super. ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Rychlý úvod je efektivní a diváka perfektně vtáhne do děje. Herci jsou fajn, přestože jim scénář nenabízí mnoho prostoru, jak se předvést a atmosféra, minimálně v první třetině poutavá. Bohužel slušné tempo brzy značně zpomalí a ve chvíli, kdy se začnou objevovat podvodní monstra, film ztrácí napětí a na neutrál dojíždí do neuspokojivého konce, kdy se sice ukáže slušně zpracované hlavní monstrum, ale film přesto vyšumí do prázdna a divákovi je tak nějak jedno, jak to vlastně skončí a jestli se nějaká z postav zachrání. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kristen Stewart by sa mala rovno vystrihať dohola nech je každému jasné, že je cool LGBT. Už jej aspoň jej priateľka povedala, že vyzerá otrasne? Ale ok, ten černoch vyzeral ešte hnusnejšie a Kristen to zase zahrala dobre, takže v poriadku. Dokonca by som povedal, že to zahrala až na úrovni Cassela a to je už fakt vysoká úroveň. Zrejme sledovanie ich výrazov je to najzaujímavejšie na celom filme. Stiesnená atmosféra v uzavretom priestore, strach z neznámeho? Nedeje sa to tu, neprenáša sa to na diváka. Sem tam sa zľaknete, že vás zožerie príšera, ale inak nič. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Eminem v hlavnej úlohe, aspoň myslím, nebol som si celkom istý. Ani neviem prečo som dal 3 hviezdy, je to skôr na dve ale pop*či ELECTRO hudba pri záverečných titulkách ma neskutočne nabudila. Ak nerátam retrowave, synthwave a spacewave, tak electro je môj najobľúbenejší štýl hudby a túto pieseň som si vypiekol na maximum, že sa skoro prišli sťažovať susedia, lebo sa blíži nočný kľud. Každopádne začiatok je veľká kvalita, tešil som sa veľmi, ale akonáhle oblečú skafandre a pôjdu prvý krát pod vodu, tak neskutočná blbosť a nuda. Neviem či sa niekto nehral na Aliena. Čakal som niečo iné. Ani ten Cassel nemal čo hrať. Veľa dier. Aspoň že to nevyzeralo lacno. Príšerky na vysokej úrovni a aj všetko pod vodou. Ale nudný dej, odpudivé postavy, žiadny frajer alebo drsniak, všetci potentovaní od strachu. Skla-ma-nie. ()

Galerie (20)

Zajímavosti (9)

  • Snímek byl natočen už na jaře roku 2017, ale po té, co Disney převzal 20th Century Fox, bylo uvedení odloženo. (ČSFD)
  • Herečka Kristen Stewart sa v rozhovore pre ET Canada vyjadrila, že nakrúcanie rozhodne nebolo úplne jednoduché. Režisér totiž chcel využívať digitálne triky čo najmenej a viac sa spoliehal na praktické triky a kaskadérske efekty. „Mnoho vecí, ktoré sme robili, boli praktické triky,“ prezradila herečka. „Bolo to ťažké, pretože to bolo strašidelné a bolo to skutočné!“ dodala s tým, že sa im podarilo vyhodiť do povetria niekoľko rekvizít. Pre Kristen to bolo jedno z najťažších nakrúcaní v kariére. (Zdroj: Emefka.sk)

Související novinky

Drama 1917 v kinech jede

Drama 1917 v kinech jede

13.01.2020

Nový válečný snímek 1917 režiséra Sama Mendese (Skyfall) čerstvě dokazuje, že k úspěchu v kinech nepotřebujete jen známou předlohu. Klidně totiž stačí před nasazením do širší distribuce vyhrát pár… (více)

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

Smrtonosná past nebude, Disney šlape na brzdu

12.08.2019

Mohli jsme to předpokládat, teprve minulý týden se to však stalo oficiální. Po propadácích typu X-Men: Dark Phoenix se studio Disney rozhodlo zaříznout drtivou většinu chystaných snímků od studia… (více)

Reklama

Reklama