Reklama

Reklama

Recenze (4)

hladass 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je pecka... Tvůrci se vysrali na jakékoliv digitální efekty a stvořili poctivého žraloka... Ze sádry... A chvílemi snad použili i nafukovací atrapu... A tenhle neuvěřitelný žralok se klidně pohybuje po souši, vrčí a chrčí jako Chris Barnes a likviduje jednu nebohou oběť za druhou... Závěrečný žraloko-člověk byl už jen opravdu tou pověstnou třešinkou na dortu... Komedie roku... ()

Israha 

všechny recenze uživatele

Tohle mě nudí. Mám rád pošahané, ulítlé béčkové trashe, které otevřeně přiznávají komediální ladění a srší z nich ironický podtón, ale tady byl na programu umolousaně nudný film na technické úrovni lepší amatéřiny. Jako fajn, gumovej žralok a (nepříliš přesvědčivá) umělá krev v době špatného CGI potěší, to bylo správně retro. Ale ten blatantní nedostatek kreativity a úporné vezení se na dějové dráze každého druhého nature amok béčka jsou o ničem. Ty "zábavně" špatné triky a herecké výkony jsou možná jistým způsobem roztomilé, ale to by jich muselo být víc na úkor otravné dialogové vaty, která tedy věru neskýtá kdovíjaké potěšení. Poloniův předchozí sharksploitation snímek Sharkenstein byl taky obludnost, ale aspoň měl nápad a určitou míru sebeuvědomělosti, zato Land Shark pak nedokáže skoro vůbec bavit ani svou nekvalitou. ()

Rathalos odpad!

všechny recenze uživatele

Mark Polonia je bezpochyby jeden z najhorsich reziserov v historii filmu,ten clovek musel je*nut v porodnici na gebulu,ked sa narodil,zase odpad prveho stupna...:⁠-⁠) ()

koval45 

všechny recenze uživatele

Čelisti jsou sesazeny z trůnu, teď vládne Lendšááárk! Fakt nádhera tohle veledílo, takhle kouzelnej film jsem už dlouho neviděl. Zmutovanej žralok který vrčí, funí, bez problémů se pohybuje po souši a masakruje všechny, co mu stojí v cestě - to prostě musíte vidět. Jasně, celé je to naúrovni nadšeného amatérismu, ale když výsledek působí tak sympaticky proč ne. Když začali důležitě pracovat se žraločím lokátorem, což byl jen ovladač od rc auta a ani se to nesnažili nijak zamaskovat, to už jsem fakt odpadával smíchy... A celkově tu cesta, kterou se tvůrci vydali já cením, protože v dnešní době, kdy hnusné digitální efekty dělá kdejakej moula, tak tady použili úžasnou maketu žraloka a poctivou umělou krev. Prostě paráda. ()

Reklama

Reklama