Reklama

Reklama

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

  • USA Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! (Bontonfilm)

(více)

Diskuze

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Ryuuhei

Ryuuhei (hodnocení, recenze)

Sice novým obsazením z prvního pohledu nejsem nadšen, ale co se dá dělat. To staré je holt už staré a pokud chtějí ze série ještě něco vytřískat, nedalo se nic moc dělat. I tak mám ale strach, i když by to režisér teoreticky mohl zvládnout. Dvojka i trojka byly super.

Nu.Fylyp

Nu.Fylyp (hodnocení, recenze)

prvé 3 filmy šli úplne mimo mňa ale keď ich jeden víkend dávali všetky za sebou tak som si ich pozrel a pár krát som sa slušne zasmial ..hlavne som si zvykol na sympatických hercov ale tu keď som si pozrel trailer tak ma naplo ..tak neskutočne na silu prehrávané a strojené repliky som ešte nevidel ..toto vidieť nechcem

Klajnik

Klajnik (hodnocení, recenze)

Nakonec ze z toho vyklube trapná prvoplánová komedie.
Nechci to vidět.

Uživatel Klajnik smazal svůj příspěvek.

Reklama

Reklama