Reklama

Reklama

Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze

  • USA Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Sbalte si kufry a užijte si ještě více legrace, více smíchu a více "poseroutkovských" rošťáren! Ve snímku Deník malého poseroutky: Výlet za všechny peníze rodina Heffleyových vyráží na oslavu 90. narozenin babičky, nikdo ale netuší, že skutečným Gregovým cílem je veletrh videoher. Film o dobrodružném výletu napříč zemí, který se pro rodinu Heffleyových změnil v nezapomenutelný zážitek, vznikl na motivy jedné z nejpopulárnějších knižních sérií všech dob! (Bontonfilm)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (39)

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

Mě bylo hned jasné, proč tu jsou noví herci. To protože původní představitelé Rowleyho, Grega, Rodricka dospěli, a jelikož v knížní předloze nejsou dospělí, tak je musí nahradit jiní herci (Akorát nechápu, proč je ve filmu řečeno, že Gregovi je 12 a Rodrickovi 16, když ve třetím díle bylo Gregovi 13 a Rodrickovi 17. Svým způsobem se jedná o kombinaci poseroutky, YouTube, a Bláznivé Dovolené, A výsledek je větší než super. ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Aj keď som dospelý stále mám rád tieto filmy. Na začiatku sa to pomaly rozbieha, ale keď sú už na ceste k babičke tak má to šťavu a nechýba humor. Po celý film som sa parádne bavil. Pri scénke na paródiu filmu Psycha som sa skoro počúral od smiechu. Len trošku mi bolo zle pri scéne na kolotoči, keď sa ten chlap povracal.To už bolo moc nechutné a mohli si to odpustiť.Ale aj tak som sa kráľovský bavil. 6/10 ()

Reklama

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele

A on to nebyl zase takový průšvih, jaký jsem očekával. Obsazení se logicky muselo obměnit, protože to staré za těch 5 let až příliš zestárlo (ono už ve 3. filmu působilo dost staře). Jinak - podklad pro děj dobrý, neustále se něco dělo, z celé čtveřice jde o ten vůbec nejfekálnější díl a zkrátka to byla zábava od začátku do konce. Jen by to místy nemuselo propadat snaze o humor a úpadek v trapnost, či se nevyžívat v až příliš nelogických situacích (auto nejede, cíl je nadohled, ale dojít po svých nepřipadá v úvahu). Ale jsem jinak docela spokojený a budu doufat v případná další pokračování. Přece jen, předlohy je víc než dost! 70% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Nové obsadenie postáv dobrý dojem nekazí, veľmi rýchlo som si zvykol. Nechápem to nízke hodnotenie. Podľa môjho názoru je veľa omnoho slabších rodinných komédií, ktoré sú prijaté lepšie, čo nie je fér. Je tu z každého rožka troška, niečo pre menších, niečo pre pubertiakov a spoločne jedna veľká rodinná zábava. Trápnosť, ktorá sa tu ale dokázala premeniť na funkčnú zábavu. Nadpriemer. 75/100 ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice původní filmová parta tu už není, čas je bohužel neúprosný a tak tu máme novou sestavu, se kterou se člověk ze začátku horkotěžko seznamuje, ale postupem času si k ní najde cestu a už mu ani původní týpci nechybí. Tentokrát se to nese v duchu road tripu, ale to vůbec nevadí a opět se tu najde dost bláznivých situací. Některé jsou sice trochu přehnané, ale ve výsledku je toto pokračování docela povedené. ()

Galerie (25)

Zajímavosti (9)

  • V 60. minúte si je možné všimnúť záber na iPhone s výrezom na Apple logo, ale v ďalšom zábere je zadný obal plný, bez loga. (zuzulatomas)
  • Pri vstupe do reštaurácie má Frank Heffley (Tom Everett Scott) na sebe kravatu, pri stole ju už nemá. (ČSFD)
  • Jedná se o čtvrtý díl filmové série, předlohou však byla již devátá kniha série literární. (darthbane)

Reklama

Reklama