Reklama

Reklama

Candyman 3: Den smrti

  • USA Candyman: Day of the Dead (více)
Trailer

Obsahy(1)

V Los Angeles se právě otevřela nová výstava, kterou má na starost atraktivní Caroline McKeever a Miguel Velasco. Jsou tu vystaveny obrazy zesnulého Daniela Robitaillea, přezdívaného Candyman. Smetánka obdivuje jeho obrazy a z tajemné legendy si nic nedělají. Přesvědčí Caroline, ať pětkrát po sobě zopakuje do zrcadla jeho jméno. Nic se v tu chvíli nestane a všichni jsou přesvědčeni, že jde jen o povídačku. Jenže to se šeredně spletli, protože Candyman vyslyšel volání a již spřádá plány na další řádění. Brzy začnou první vraždy a hlavní podezřelou se stává samotná Caroline, protože policie si myslí, že se tím snaží oživit neexistující legendu. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

PKD 

všechny recenze uživatele

Povinnost to již jen z čiré opičí zvědavosti viděti pro fandy prvních 2 filmů. Na 2.str, většina z nás, kteří jsme tenkráte tak učinili, asi pěkně nadávala. Někomu stačí obtáhlá tílka, mě ne. A taky ta plejmetka zase taková super krasava není. Celé to podráží a to mě vytáčí, silně okatá levnost a lacinost. Tohle si Canďour tedy nezasloužil. Tony Todd se svým všudypřítomných charismatem (ještě že to vzal, jinak by to nebylo ke koukání) to aspoň vytáhne na 50% ale tak, tak. Je to škoda, páč i přesto, že si myslím, že efekt Candymana již částečně pominul ve 2, tak 3 mohla býti ještě o něčem, nebo míti aspoň nějaký náznak atmosphéry. Zkrátka, tato postava si pořádnou trilogii zasloužila. Však nebojte, potutelní zástanci BLR vám natlačí již brzy do hlav naprosto nezbytný a dlouho očekávaný, hahahahaha.....remake/restart/pseudo sequel, který se bude snažit okopírovati to, co tak perfektně funguje u Halloween 2018. A pak budete/budeme ještě rádi, za tu 3, checht. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Stačí jen pětkrát před zrcadlem vyslovit jméno Candyman a nepřijde žádný cukroušek. Dostaví se prokletý muž černé pleti jehož vražedné řádění začalo nanovo. Třetí díl je zase o něco krvavější než předchozí, ale už je cítit, že není moc co v ději nebo s postavou vymýšlet. Tony Todd zůstal v roli Candymana, ale jinak film dostál změn na všech pozicích. Sličná Donna D´Errico se statečně postavila vražednému monstru a hororový divák si přišel na pořádnou gore porci. Třetí pokračování už bylo určeno rovnou na dvd a je znát, že se šetřilo, kde se dalo. Třetí pokračování však ještě neřeklo své poslední slovo a Candyman se ještě v budoucnu určitě objeví v ještě lepším dílu nebo třeba remaku. 60% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

SWEETS TO THE SWEET. Tragický osud a vznik Candymana - Uřízli mu ruku, polili ho medem, ubodali ho včely - to je jeho osud a minulost. Ale on se vrátil. I přes nezdary je zase tady. V prvním díle ho dokonce upálili, ve druhém díle se rozpadl jako zrcadlo, ale stále se vrací. Jeho pomsta ještě není ukončena. CITÁT - Smrt je jen začátek.......... Candymana opět hraje Tony Todd, má dokonce i produkci a hudbu už nedělá Philip Glass, ale Adam Gorgoni. Toto je pokračování předcházejícího příběhu. Díl první nemá návaznou linii a Helen Lyle je ukončena hned po svém vzniku. Možná je to škoda. Tak si tedy musíme vystačit s tím, co je. Pra, pra pravnučka Daniela Robitaila Candymana ( Tony Todd ) Caroline McKeeverová ( Donna D'Errico ) uspořádá výstavu obrazů. které nakresli Daniel ještě před tím, než se stal Candymanem. Nutno dodat, že Carolina je kozatá, sexy blondýna v elastických kraťasech. Příběh samotná moc nezaujme a tak nastoupilo lákadlo pro mužské diváky. CITÁT - Sladkému, sladké.......... Je to příběh bez napětí, chvilkami jsem se i nudil. Dokonce i hudební doprovod docela klesnul. Ten příběh už tak nezaujme, jako první dva předešlé. Ale stejně, zeptám se vás - kdo se postaví před zrcadlo a řekne pětkrát Candyman ? Já ne. Stejně jako dva předešlé snímky i tento poukazuje na rasovou nenávist. ()

Frajer42 odpad!

všechny recenze uživatele

Ajaj. Jestli dva předchozí díly nestály za nic, tak to nebylo nic ve srovnání s tímto průserem. Jediné co drželo film při životě byla nadprůměrně vnadná hlavní herečka, která by se ovšem více hodila do nějakého pornofilmu. Tady jí bylo zcela škoda. Celý příběh tradičně trapný. Takže pokud se někdo hodláte v blízké době podívat na kvalitní horor, tak od tohoto počinu pracky pryč. ODPAD. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak a Candyman dojel do cíle a rozhodl se vydat se za svojí příbuznou. Když jsem o 3 díle četl docela mi to přišlo příjemné zpestření se zajímavou zápletkou ale nakonec jsem byl spíše zklamanej. Neříkám že je to vyloženě špatný. To rozhodně ne. Furt je to lepší než dost špatná dvojka, ale už to prostě nemá tu mysterióznost a atmosféru původního filmu. Navíc kromě Todda tu není nikdo kdo by aspon trošku se snažil hrát. Moc se mi líbila vizualizace snění ty měla režisérka narozdíl od rozvleklé režie na háku. Celou serii považuju za průměrnou. První díl byl dokonalej ale ostatní dost padaly na hubu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Predstaviteľ titulného zlosyna Tony Todd priznal, že ho druhé pokračovanie série veľmi nebavilo a je mu jedno, či sa naň vôbec niekto pozerá. (BlackTom)

Reklama

Reklama