Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bajoranský farmář nutí Kiru, aby si uvědomila, jak moc se změnila od doby, kdy vstoupila do Hvězdné flotily. (SkyShowtime)

Recenze (6)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"When I was very small, I remember there was this tree right outside my window. It was the ugliest, most gnarled and battered old tree I'd ever seen. Even the birds stayed away from it. I hated it! Because it had grown so huge, its branches blocked out the sun for kellipates, and its roots buried themselves so deep in the soil, nothing else could grow there. Oh, it was a... big, selfish, annoying, nasty old tree." ()

sirien 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Odfláklý. Nízkorozpočtová epizoda bez větší návaznosti je jedna věc, ale když divák cítí, že to tvůrce ani nebavilo tvořit... Hlavní problém epizod prozkoumávajících vnitřní motivy postav je, že pokud nejsou zkoumaná témata předeslaná v dřívějších dílech, tak musí být představena nově a velmi přesvědčivě - jinak to, přesně jako tady, funguje hrozně křečovitě. O tom, že si nikdo nedal práci ani se zahlazenim dalších věcí (např. zničení obyvatelné planety jen kvůli urychlení projektu o 1 rok - jasně, makes perfect sense...) ani nemluvě. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ne! Kira se tady chová prostě divně a ten chlap, který nápadně připomíná Anthonyho Hopkinse, je klasický potížista a ani jsem mu tu plánovanou sebevraždu moc nevěřil. Nevybudovali kolem něj tu atmosféru, aby mi jeho osud v rámci seriálu nebyl ukradenej... ()

Reklama

Reklama