Reklama

Reklama

Sacrifice

  • angličtina American Guinea Pig: Sacrifice

Recenze (9)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Toto je séria, u ktorej som zaznamenal asi ten najväčší progres. Prvé dva diely boli dosť amatérske, ale zvyšné dve časti začali rapídnou rýchlosťou napĺňať moje očakávania (čiže táto a The Song of Solomon). Nedá sa samozrejme čakať, že tu pôjde o nejaký dej. Ide len o zobrazovanie násilia. Tento film o akomsi schizofrenikovi, ktorý trpí sebapoškodzovaním, už zachádza do úplného extrému. Divák si vlastne len "vychutnáva", kde všade sa začne skalpovať a čo všetko si odreže / odpíli / vyvŕta / vytrhne atď. A áno, obsahuje to scény, ktoré bežný jedinec už nebude schopný psychicky zvládnuť. Choré, neodporúčam!!! Na body 10/10 :-) ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Parádní pocit poslat takhle malý film do červených barev!Sacrifice je další Extrémní, silný, nechutný, zvrácený, nepříjemně sledovatelný hororový zážitek, který trvá jen hodinu, ale zobrazuje násilí v té nejautentičtější podobě!U těchle levnějších počinů fungují zcela jiné pravidla, tady se nehodnotí příběh, herecké výkony, scénář ani vizuál, v tomhle film samozřejmě velkých kvalit nedosahuje, jde jen o míru zobrazení násilí, překračování hranic a jak moc dokáže s divákem zamávat a tohle jde režisérovi výtečně.Celý film se odehrává v jedné koupelně, kde hlavní hrdina se doslova obětuje bohyňi Ishtar! Provede pořádné sebepoškozování a místy si tam dělá opravdu nepříjemné věci ( Šroubovákem odloupnout nehet, či zaražení šroubováku do pánského přirození je opravdu Síla) a místy budete nuceni odvracet ZRAK! a přiznávám se, že jsem se nepříjemně kroutil na sedačce také a onu bolest poměrně cítil i za hlavního hrdinu. Takže účel filmu splněn.V hlavě jsem si dokázal představit ještě šílenější věci, které hlavní hrdina mohl provést, ale jsem spokojen i s tímhle. 7/10. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Pro normální filmový konzumenty nekoukatelná záležitost. Tenhle kousek je pouze pro otrlé diváky, kterým je jasný, že za tímhle netřeba hledat nějakej příběh. Tady jde pouze a jenom o samoúčelný masakrování - sebepoškozování potažmo sebedestrukce. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Chlápek v bílých slipech a jeho obětování se v koupelně. Sebepoškozování natočené celkem dost reálně, je to nechutný a nepříjemný, kdybych tohle pustil přítelkyni nebo přátelům, tak mě nejspíše odvezou na psychiatrii se léčit. Scény s penisem už za hranicí snesitelnosti. Pouze pro okrajové publikum. Při třech * bych poslal Sacrifice do modrého, tak já to tedy v tom červeným ještě nechám :o) (26. hodnocení, Full HD) ()

Sfinkter 

všechny recenze uživatele

Samoúčelné nízkorozpočtové gore, které je sice v několika scénách odpudivé, ale komplexně snímek působí jako zbytečný trash. ()

warrenur odpad!

všechny recenze uživatele

Stvrty film ma od svojich predchodcov jedine plus. A tym su povacsine uveritelne gore-triky a "prirodzenu" kameru. Vsetko ostatne je vsak prvoplanovy odpad bez akejkolvek pridanej hodnoty pre bezneho divaka. Fanusikov zanru vsak urcite oslovi. Ostatnych, bez tejto "uchylky" ;) , tymto odradzujem, minimalne kvoli premarnenemu casu. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Zvedavosť zvíťazila nad rozumom. "Film" naozaj len pre veľmi malé okrajové publikum. Jednoducho povedané, kto chce vidieť neuveriteľne brutálne sebapoškodzovanie, nech sa páči. Kto ako ja, je len zvedavý nech ostane radšej pri komentároch, je v nich všetko a ušetrí sa tohto masakru. No a kto neodolá a povie si , že to nebude taká hrôza, dostane rezanie, rezanie do hlavy, vŕtanie do hlavy, lúpanie nechtov a to čo si spraví s pohlavným orgánom mi je ťažko len písať. Osobne som to musel pauzovať a dať si prestávku, nakoľko mi prišlo regulárne zle. Hodnotiť to je ťažko, nakoľko svoj účel to splnilo na výbornú. Myslím, že na pár rokov je moja zvedavosť pasé. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Ulala,stvrty diel serie zatial jednoznacne najlepsi,schizofrenik a sebaposkodzovanie,ktore je zobrazovane detailne,gore je super,vyzera to naozaj realne,niekedy az tak,ze slabsie povahy by to nemuseli zvladnut,myslim,ze tento film je len pre okrajove publikum...:-) ()

Reklama

Reklama