Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Římská restaurace paní Flory (Fanny Ardant) je místem, kde se každý večer schází náhodou (či snad osudem) generovaná sorta lidí společně se stálými zákazníky. Potkávají se tu milenci, podvádění manželé, obchodní partneři, filosofové hledající publikum, skupinky mladých oslavující narozeniny, tituly nebo jen tak se radující ze života. Lidé se tu přou, domlouvají obchody, rozcházejí a poznávají. Hraje tu hudba, křičí se tu, příbory a talíře se sypou po zemi. Restaurace paní Flory žije vlastním životem každodennosti. (dopitak)

(více)

Recenze (3)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Ukecané, ukecané, ukecané. Kamera přejíždí od stolu ke stolu a my spolu s ní sledujeme přerušovaný příběh mnoha lidí. Výrazná scéna je, když se "busted" matka třesoucíma se rukama snaží rudou rtěnkou zvrátit rozhodnutí své dcery stát se novickou v klášteře. Dost se mi líbil stůl s tou mladou ženou, kam si postupně přisedali čtyři její nápadníci /milenci/. Mladá žena se nakonec před restaurací zavěsila do svého manžela... Vtipná byla dvojice s nadpřirozenými schopnostmi. Hloubku ten film asi má, ale chce to umět italsky. Viděno s anglickými titulky, to vám pane byla rychločetba. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Římské restaurace plná lidí a jejich příhod, které se tu proplétají v polyfonní formě, svižném tempu a s vtipem.(70%)...Jedno z posledních vrcholných děl Scoly. ()

Reklama

Reklama