Reklama

Reklama

Recenze (10)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Kočičí hovna chutnaj líp." K tomuto zjištění se nehodlám vyjadřovat, neboť jsem takovou krmi nikdy vědomě nepozřel. K čemu se však hodlám vyjádřit, tak to je nultý díl Pěstírny. Ten je totiž tak napěchovaný dějem, že mi muselo něco uniknout. Nebo jsem se opravdu jenom prošel po pěstírně a konstatoval smrt zahradníka? ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Vstáváme vy buzeranti!!!“ – Byl jsem docela zvědavý, zda se dočkám dalšího kvalitního miniseriálu, ale tento nultý díl mě vůbec nenadchl a to ničím. Za těch pár minut tu máme jen tři rákosníky a jednoho pelichajícího zahradníka, kterak se procházejí „úrodou“ a lezou si navzájem na nervy. Nebýt toho rádoby „drsného“ závěru, asi bych usnul nudou a to to netrvalo ani osm minut. Fakt bída. Snad další díly budou lepší. 20% ()

SimpanzJi odpad!

všechny recenze uživatele

Shrňme si, co se vlastně za sedm minut stalo. Zemřel zahradník a Noha prohlásil, že najde nového. To je mi ale děj. ()

Esgalnor 

všechny recenze uživatele

Tvůrci si něco šlehli v tý pěstírně, nebo jak je ksakru napadlo natočit thriller, jehož jedna epizoda bude mít 7 minut? Za tu dobu se nestihlo stát skoro NIC a nezanechalo to ve mně jediný dojem. Až na "WTF?" Nestihla se projevit zápletka, postavy, herci neměli prostor a... skutečně nebyl čas, aby se něco stalo, cokoliv. Věřím, že na jeden zátah to bude asi dávat větší smysl. Oceňuji aspoň zajímavou technickou stránku. ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7 minut o Pěstírně řeklo pramálo. Chlápíci v overalech nicméně bavili a Leoš Noha je supr herec. Vyvstává otázka: Přežije nový zahradník? A co když... „vrahem“ byl zahradník? ()

Reklama

Reklama