Reklama

Reklama

Pěstírna


Seznamovací kurz (E03)

(epizoda)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Mě nezajímá, že nechtěj poslouchat šikmý držky." A mě zase moc nebaví sledovat, jak šikmý držky neposlouchají. Taky mě nebavil celý ten našlapaný děj - Ondra přišel do práce, omdlel a nedostal najíst. Ovšem konec musím pochválit, protože klaustrofobik v uzavřeném prostoru to konečně rozbalil a já se těším na účet od "sympaťáka" Šembery. Snad se to tím konečně rozjede, protože zatím to pořád víceméně stojí. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zezačátku jsem si zas říkal, že je tu opět krok zpátky, ale postupem času se to nakonec zlepšilo. Kromě nadávek se konečně začala projevovat i slabost hlavního hrdiny a tvůrci to konečně rozbalili, alespoň co se psychické stránky týče. Z toho budíčku by mě jeblo už po prvním dnu. Sice to tentokrát nebylo žádné terno, ale dokázal jsem se nakonec spokojit i s tím málem. Jen nevím, jestli budou spokojeni i ochránci zvířat. Ti nám však můžou co, můžou nám políbit prd*l. Chtělo by to ale ještě více přitvrdit, protože potenciál tu je…50% ()

Mata04 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Oproti minulé epizodě, mi chybělo něco "navíc", nějaký vtípek nebo hláška.. Každopádně opět vysoce kvalitní kamera, zvuk i střih. Jen děj lehoučce pokulhával, vlastně nepřinesl nic moc nového. Za Artura 4 hvězdy :D ()

Alagaesie 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Viky.“ „No nekejvej takhle, když nemáš!“ Slušný katakomby. Akorát mám pocit, že s Ondřejem budou ještě problémy. Rašelina pobavila. Dostat se k vodě je docela starodávný. Svoboda Mach… Dyť mu muselo bejt jasný, že ho Doan přes klapky neuslyší. No nazdar… ()

Reklama

Reklama