Reklama

Reklama

Pěstírna


Chlapská záležitost (E05)

(epizoda)

Recenze (5)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Všichni ve Vietnamu si myslej, že to tady je skvělý. Bohatství, práce, skvělá budoucnost." Tak to sedí. Jenom by to chtělo vydělávat v Německu a mít náklady na život jako ve Vietnamu. To bych i já vždycky měsíc makal do roztrhání těla a rok si za to užíval. Jenže o to tady nejde. Tady jde o to, že lidi žijící v chemickém podzemí mají splín a řeší nesmysl, jestli je Viki kluk nebo holka. Za mě tedy vypadá jako holka, kuňká jako holka, uklízí, vaří a on si někdo není jistý jejím pohlavím? Opravdu? Velká gratulace. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tento miniseriál se vydává úplně jiným směrem, než bych si přál, ale konečně se zase něco dělo. No ono se tedy toho zas tak moc nedělo, ale oproti minulému dílu jsem se alespoň zase trochu zasmál. Dva kohouti na jednom písečku, nadržený plešoun, hromada trávy a chlast – hodně zajímavá kombinace. Chtělo to ještě větší odvaz, ale i tak se u toho člověk pobavil víc, než v minulém díle. Sice mi to pořád přijde takové strojené, ale pomaličku začínám přicházet Pěstírně na „chuť“. Ne dělám si prdel…50% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je sice s podivem, že trvalo 60 dní jednomu muži rozpoznat, že vedle něj není jiný muž. Druhému to ještě nedošlo (možná). Ale jinak byl tento díl na omezený prostor akčnější, zábavnější, napínavější. ()

Reklama

Reklama