Reklama

Reklama

Pěstírna


Naděje umírá poslední (E09)

(epizoda)

Recenze (7)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"To je tak všechno, co ti k tomu můžu říct. No a teď si můžeme v klidu zaprcat." Tak jsme vylezli z díry a já musím uznat, že dívat se na pátrající Rebeku je mnohem zábavnější než sledovat kvartet zahradníků v podzemí. Ale být velkým mafiánem, tak se asi zase tak moc nezhroutím, když by mi Rebeka ukázala klíče od auta svého ztraceného miláčka. Pitter se však hroutit začal, což mě zklamalo, ale rychle se oklepal a jeho nabídka vězeňského sexu mě vyloženě potěšila. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No zaplaťpánbůh jsme se konečně zas dočkali změny v podobě dění venku. Judit Bárdos je rozhodně tím nejkoukatelnějším prvkem tohoto filmu a jsem rád, že taky ona dostala více prostoru. Popravdě mi ona „Pěstírna“ a její obyvatelé ani moc nechyběli. Atmosféra byla v tomto dílu dobrá a určitě jde o jeden z těch lepších kousků této minisérie. Jsem už docela zvědavý, jak se to celé vyvrbí a doufám, že závěr tvůrci neposerou. 60% ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pohled z druhé strany byl celkem očekávatelný, také ze mě trochu spadla tíseň z uzavřeného prostředí. Navíc na Judit je hezčí pohled, že na "kluky" ve sklepě. Její postava se chová někdy tak pitomě, až je to uvěřitelné. Tíseň opadla, napětí ne. Bohužel název posledního - příštího dílu je moc výmluvný, tak snad se mýlím... ()

Reklama

Reklama