Reklama

Reklama

Munna Michael

  • Indie मुन्ना माइकल (více)
Trailer

Obsahy(1)

Když tanečníka Michaela (Ronit Roy) vyhodí kvůli vysokému věku z filmového komparsu, opije se a smutně jde domů. Cestou uslyší dětský pláč a najde nemluvně pohozené v popelnici. Chlapce se ujme a vychová ho. Munna (Tiger Shroff) vyroste ve skvělého tanečníka. Později se seznámí s gangsterem Mahindarem (Nawazuddin Siddiqui), který ho požádá o taneční lekce. Chce totiž okouzlit tanečnici Dolly Sharmu (Nidhhi Agerwal), do které je zamilovaný. Háček je v tom, že dívka padne do oka i Munnovi. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Tak tento film je celkom pecka, hudobne perfektný, tanečne perfektný, Tigerovi a Nidhhi to síce v tom romantickom smere trochu škrípalo, ale v tom nebola podstata tohto filmu, bol o tanci a že im to ale šlo. Pomyselnou čerešničkou v tomto filme bol Nawazuddin, nemal chybu dobrosrdečný darebák, ktorý sa kvôli láske chce stať tanečníkom bol milým komickým prvkom. Začiatok hrá na city, úprimne, po piatich minútach od začiatku so mňa teda ešte ani jeden film slzičku nevymáčkol a tomuto sa to podarilo, keď maličký Munna stisol svojou roztomilou rúčkou veľkú ruku nádejného ocka, no kto by mu odolal. Hudby je tu hodne ale dobrej a na Tigera sa tiež dobre pozeralo. Akčné scény len tak lietali vzduchom aj keď myslím, že tu nepadol ani jeden mŕtvy, zaujímavé :-) Kvalitu filmu značne podtrhli dobré české titulky. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Ach, najzbytočnejšie na svete! (A zase v červených číslach!?), samojeb Tiger otravný, hentá Dolly so sexepílom nula, tance s piesňami doradu nezaujímavé, príbeh aleže uuuplne oničom (a ten tlak na drámu v kombinácii s týmto faktom pôsobil až parodicky) a môj obľúbenec Nawaz sa svojou rolou majestátne zhovadil. ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tohle je jeden z těch filmů, u kterých si jsem ještě před promítáním jistý, že se mi bude líbit, protože je to prostě kombinace, která mi sedí. Je to akční, je to romantické a je tam Tiger Shroff. A jo, jasně, že je to celkem jednoduché, víte, jak to skončí, ale ty postavy jsou tak dobré a tanec a akce tak skvělá, že jsem si film užil. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet INR 410miliónov ($7miliónov)Tržby USA $107,000Tržby Celosvetovo $5,866,000▐ Taký trošku samoúčelný mix tanečného a akčného filmu, kde je našťastie na čo pozerať. Tanečné kreácie a lá Michael Jackson neomrzia a k tomu tu mame dobré súboje v dobrej choreografii a v prehľadnom strihu, dobre padne aj pár dobrých frkov, pobavilo. /70%/ ()

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Slátanina, kterou ještě zhoršuje příšerné herecké neumětelství Tigera Shroffa, takto dřeva neschopného, i jeho herecké partnerky. Chlapec má sice vypracované tělo a umí zatančit bojový tanec, ale to nestačí. Za tak ubohý výkon by ho vyhodili i z ochotnického kroužku. Dialogy jsou otřesné, děj nemá hlavu ani patu, jednání postav postrádá smysl. Čemuž nepřispívá pár nepřehledných flashbacků nebo snad představ? ()

Galerie (92)

Reklama

Reklama