Reklama

Reklama

A Gentleman

  • Indie A Gentleman - Sundar.Susheel.Risky (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Gaurav (Sidharth Malhotra) žije v Miami spořádaný a poklidný život, právě si koupil dům a chce se usadit. Kavya (Jacqueline Fernandez) ho však považuje za tak spořádaného a nudného, že jeho nesmělou žádost o ruku utne hned v zárodku. Netuší, že Gaurav skrývá kromě tetování i hodně temnou minulost, která se zanedlouho připomene v podobě jeho někdejších kumpánů. (rikitiki)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

suzanne1997 

všechny recenze uživatele

Kdybych si měla vybrat opravdu výborný film, vybrala bych si tento. Nechybělo v něm nic, byla tu troška komedie, no trošku víc než troška, hodně akce a řekla bych tak akorát romantiky, přitom to tvůrci dokázali dokonale sladit a nevznikl přitom žádný přeslazený nebo přeakcovaný film. Nemá nic, co by se mi nelíbilo. Svým námětem rozšiřuje obzory indickému filmu a dokazuje, že není nemožné míchat žánry i doby, ve kterých se děj odehrává. Chvíli se díváme do současnosti, chvíli do minulosti a právě to na tomto filmu chválím, dokáže totiž tyto doby dokonale promíchat a přesto se divák v ději neztratí. Za mě doporučuji, tohle je hodně povedený snímek, kterému stojí zato věnovat ty dvě hodiny času. ()

LangiJ 

všechny recenze uživatele

Oddychová akční jízda sem tam říznutá humorem. Na Indii moc nejsem, ale tohle mi jako typická Indie nepřišlo. Nebylo to šíleně dlouhý a tanečky a zpěvánky se vyskytovaly v přiměřeném množství a na vhodném místě, takže mi to sedlo, pobavila jsem se a párkrát se i zasmála. Sidharth byl v poho a i fajnově něco předvedl, takže by to mohl být třetí indický herec, kterého si zapamatuju :)) Dvě výtky bych k tomu ale měla. První se týká zmatenýho děje v první části filmu, kdy jsem si říkala, že je hlavní hrdina snad Superman, který se teleportuje po celým světě mrknutím oka, nebo že jsem padlá na hlavu a nerozeznám od sebe dva herce, když to v jednu chvíli vypadalo, že hlavní hrdina pronásleduje sám sebe. A zadruhý mi vadila kamera při soubojích. Nebylo pořádně nic moc vidět. Z Asie jsem zvyklá na trošku jinou úroveň. Ale jinak dobrý, pro mě slušný průměr. ()

Reklama

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Zmatené až pomatené. Dlouho jsem si myslela, že jde o dvojníky nikoliv o posun v čase. Akce ujde, i když rvačky se dělají spíš kamerou a střihem než bojovým uměním protagonistů. Hlavní hrdinka neskutečně otravná nána, není jediný důvod, proč by s ní hrdina měl ztrácet čas. Zápletka překombinovaná za hranici srozumitelnosti. SHRNUTÍ: No... hraje tam Malhotra a ten je pěknej. ()

Vavča 

všechny recenze uživatele

V kontextu toho, co jsem z Indie viděl loni a letos si tento snímek zaslouží rozhodně 4 hvězdy. Co na tom, že si půjčuje z námětů jako https://www.csfd.cz/film/20665-big-hit/komentare/(pro mě klasika kterou musíte vidět) a https://www.csfd.cz/film/259790-zatim-spolu-zatim-zivi/komentare/ A Gentleman funguje jako perfektní oddechová akční komedie. Zatímco v hraní vážných rolí Sidharth Malhotra pro mě selhává a nehodí se na to (viz tragický snímek Baar Baar Dekho), tak jeho akční švihák Rishi/Garauv je sympatický, občas projevuje závany melancholie. Snímek bez problémů chodí mezi minulostí a současnotí, vše organicky propojuje. Tvůrci jsou navíc nad věci, takže si dovolí vtípky, nebo situace, které jsou někdy celkem nečekané. K tomu tady hraje nejžhavější herečka této dekády Jaqueline Fernandez. Akce i hudba více, než slušná, žádná přepálená romance, příliš naivní, nebo očekávané momenty, proplouvá to všemi klišé se ctí. Uvidíte bývalého speciálního agenta, který si chce dáchnout od minulosti, do toho přesvědčit ke sňatku ženu svého srdce, udělat dobrý dojem na její rodiče. Do toho všeho se samozřejmě vynořují staří známí, kteří mu nedají oddych. Perfektní vedlejší role a obsazení záporáků, zejména Darshan Kumar jako Yakub. Snímek, který není úplně indický a spíše se blíží západu, ale komu se líbil https://www.csfd.cz/film/365225-bang-bang/komentare/ bude spokojen i zde. ()

Andrea1717 

všechny recenze uživatele

Skvelý, klasickej indie, sa tam síce veľmi veľa nevyskytuje, ale inak je tento film perfektne natočený, živý, pútavý, akčný, vtipný a romantický. Sidharth a Jacquelin majú neuveriteľnú chémiu. On je bývalý agent, ukrývajúci sa za maskou dokonalého gentlemana, ona ho má za najlepšieho priateľa, ktorý je tak dokonalý až je nudný, on ju miluje, ona si myslí, že ho nemiluje. Avšak jeho dostihne minulosť a začnú sa diať veci.... Naozaj skvelá ukážka "novej" indickej filmovej tvorby, ktorá sa snaží priblížiť západnému svetu. Častokrát sa nepodarí tvorcom zladiť, čo je akurát a čo už je moc, ale toto sa podarilo na 100%. ()

Reklama

Reklama