Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (474)

Dogfish 

všechny recenze uživatele

Kdyby si amíci odpustili "vtipné dialogy" na téma vykouřit se, vykouřil si nás a podobně, mohla to být odpočinková komedie pro děti a rodiče na nedělní odpoledne. Takhle za mě jen 2*. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Game Night nejlíp šlape do chvíle, kdy se drží konceptu "myslíme si, že hrajeme hru, ale je to realita", díky čemuž je zábava hodně velká. Pořád mě trochu mrzí, že se z námětu nepodařilo vytěžit víc - ideálně bych nechal hlavní postavy zjistit "pravdu" o hře před akčnim finále (situací a gagů se dalo na tohle téma vymyslet fakt hodně). Jenže někde ve třetině se všechno zlomí a z bijáku se stává solidní, nicméně převážně průměrná akční komedie. I tak je však zábava pořád docela slušná a ani o akční scény neni velká nouze. Za první třetinu, casting a creepy postavu Garyho čtvrtá hodně slabá hvězda. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Komediální nápad, že starší bratr udělá pro mladšího a jeho přátele doslova živou hru animovanou najatou agenturou a při tom je sám unesen, je poměrně geniální. Byly chvíle, kdy jsem se opravdu dost zasmál, především díky policistovi Garymu, který měl naprosto boží roli a úlohu ve filmu. Bohužel film má i ty scény, které byly naprosto otřesné, nevkusné a někdy až trapné. Převážně jsem se bavil, ale prostě celé to zavánělo jistou béčkovitostí. ()

kilobyte 

všechny recenze uživatele

Nevěděl jsem, že se ženský dají balit na znalosti o Teletubbies (budu to muset zkusit). Konec trošku přetažený, ale několikrát jsem se řechtal jak kůň. Jo a vítězem mé hry se stává Rachel McAdams a její úsměv. ()

Razzor_82 

všechny recenze uživatele

"Ti mizerní herci jsou pravý?" Parta komediantů, která se snaží utáhnout špatný scénář vtipem ale působí to na mě strašně tupě. Chybý pokus o nějaké zvraty v příběhu. Situace jsou dost hloupé až absurdní. Třeba vytahování kulky z ruky, která má viditelně čistý průstřel....ha ha haaa. Nebavilo mě to :( 4/10 ()

Boris. 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a vtipná oddychovka s mojí oblíbenou herečkou Rachel a skvělim policajtem Jesse Plemonsem. Ke konci to bylo asi zbytečně moc překombinovaný, ale celkové sem se parádně bavil. ()

Psycho.R 

všechny recenze uživatele

Většinou mě americké komedie příliš nebaví, spíš takový průměr. Ale u téhle jsem se trhal smíchy. Každý gag vyšťavený jak jen to jde. Příjemní herci. Moc prima. ()

Maximilianus 

všechny recenze uživatele

Mierne nadpriemerná komédia, ktorá nijako extra nepobaví, ale ani vás neunudí. Presne by som to prirovnal k Horrible Bosses, ktorí ma tiež nezaujali. Vyslovene jednohubka. 6,7/10 ()

LordMysti 

všechny recenze uživatele

Opravdu slušná lehce nadprůměrná krimi komedie u které se nenudíte. Komediální stránka rozhodně převládá, proto to bude spíše zábava než vše ostatní. ()

Demonic189 

všechny recenze uživatele

Určite jedna z najlepších a najvtipnejších komedií posledných rokov! Mnohé scény doslova trhajú gule (vyberanie guľky, Edward, Denzel, uplácanie, umývanie psa, nerozbitné stolíky..), vybraní herci sú ozaj sympaťáci a nebyť mierne prešpekulovaného konca, idem s hodnotením i vyššie. PS: Jesse až strašidelný! ()

ER 

všechny recenze uživatele

K 4 hvězdičce chybělo málo. Tempo je svižné, po cestě za záchranou padne pár slušných vtipů,situační gagy taky good. ()

waska 

všechny recenze uživatele

Vcelku originální, lehce ujetý a vůbec neokoukaný vtipný příběh, kde u mě o hvězdičku navíc bere Rachel McAdams pro kterou mám prostě slabost. ()

E lan 

všechny recenze uživatele

"Tři a kousek", skutečně je to dobrá komedie, která si možná o něco vyšší hodnocení zaslouží. Dvě scény mě vyloženě dostaly a to se cení. Na druhou stranu je to klasická bláznivá americká Batemanovská komedie, nic víc, nic míň. ()

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama