Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Recenze (474)

Facerr 

všechny recenze uživatele

Superůlet. Takovej mix jsem ještě snad neviděl. Dobrý hlášky, vtipný scény namixovaný s trochu slabšíma kouskama, ale i tak stála za to, i akce, která k tomu byla namíchaná. Takovým způsobem to fakt není něco, co byste mohli vidět v devadesátkovejch béčkách, který se o něco takovýho pokoušely. ()

Jadro 

všechny recenze uživatele

Napríklad: agent Herdenson alebo posledný úplatok filmovej manažérke? WTF??? :DDD Nečakal som, že sa môžem toľko nasmiať z debilizmu. Toto spraví náladu skoro každému! 85% ()

ZHODNOTITEL 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem doufal, že by to mohlo mít razanci, jako například Šéfové na zabití, ale ne. Postupně rychle se z toho stává něco tak neskutečně nesmyslného, a snad i nerealistického, že buď přistoupíte na tuhle nepochopitelnou dějovou hru, nebo to jen vypnete a pustíte si radši místo toho dokument o Hitlerovi. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Podařený mix komedie s prvky thrillerových pasáží,kde hlavní prim hraje dobře a vkusně vybrané postavičky,kdy každá má svůj humor či spíše dvojice,který se skvělě doplňují.Doopravdy někdo napsal konečně dobrej scénář,který na konci přehazoval misky vah na onu stranu komediálních příhod.Bratr Brooks začal hru,které se zůčastní všichni a jako divák zažijete vskutku dobrou show,která nevypadá tak jak se tváří a budete jako hráči mile překvapeni,jak Vám uběhl čas s tímto příjemným překvapením. ()

Plaque 

všechny recenze uživatele

Vedľa toho, čo v posledných rokoch vyprodukoval Hollywood v komediálnom žánri, by aj Snouborďáci ašpirovali na Oscara, takže latka je tak nízko, že sa ľahšie preskakuje, ako podlieza. A predsa sa väčšine amerických komédií darí presviedčať, že stále nie je dostatočne nízko, aby nemohla ešte klesnúť. No a preto srdce zaplesá, keď sa zrazu objaví čosi, čo ju trošičku zdvihne a pričom sa dá normálne pobaviť, zasmiať a pritom sa netreba cítiť trápne a nepríjemne sa hmýriť na sofe s pocitom hanby za aktérov, ktorých sleduješ. Preto tlieskam a nekriticky sa teším, že v Američanove sa podarilo konečne objaviť Ameriku a prísť aj s niečím zaujímavým. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Krimi je zkratka spatna, ale komedie povedena. Nektere sceny jsou naprosto, ale naprosto dokonale (postreleni). Dech jsem v sobe nenachazel, jak jsem se smal. Skoda, ze se tvurci snazili z toho udelat jeste nejakou krimi, protoze rozhodne to nebyla ta nosna cast deje. Jinak ustredni dvojice komedialne dokonala, velmi si vyhovuji a dohromady skvele fungujici. Skvela oddychovka, ale neco jako https://www.csfd.cz/film/2668-hra/ to teda rozhodne neni. ()

srolyma 

všechny recenze uživatele

Jasná inspirace Hrou s Michaelem Douglasem, ale kvalit tohoto filmu nedosahuje ani náhodou. Nevyužitý potenciál. ()

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Jedna z nadpriemerných komédií poslednej doby. Pozeral som to v lietadle, počas nočného letu, takže som sa dusil smiechom. Inak by som budil celé lietadlo. Rachel McAdams je proste čarovná. A komédie s Jasonom Batemanom sa pomaly ale iste stávajú istotou aspoň nejakej kvality. Čo je v dnešnej dobe extrémne korektného humoru (rozumej: v dnešnej dobe už dobré komédie už v podstate vymreli) veľmi vzácna vec. ()

Karlos8 

všechny recenze uživatele

Tolik odkazů na známé herce, scénky a filmy napříč celým filmovým průmyslem jsem už hodně dlouho neviděl. Denzel Washington je toho jasným důkazem. Ačkoli jsou zde mraky trapných a doslova nepoužitelných scén, tak naproti tomu je tu hrstka velmi povedených momentů, které lze bohužel napočítat pouze na prstech jedné ruky. Za nejvtipnější zcela jistě považuji vyndavání kulky, konkrétně nacistický způsob v podobě rozříznutí rány aneb je to jen kulka a ne grapefruit. Scénka se psem je též velmi vydařená. Je velká škoda, že samotná "noční hra" není propracovanější, ale rozumím scénáristům, že jde především o pobavení, což zachraňuje jinak průměrnou nic neříkající komedii. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Jedna z mála vcelku podarených amerických komédií s originálnym nápadom a zaujímavým prevedením. Dokonca sa tu objavili aj fóry, na ktorých som sa zasmial, aj keď ich nebolo veľa. Tá štvrtá hviezdička bola pridaná ozaj z milosti a to hlavne kvôli tomu, že film mal spád, zvraty a sympatické herecké obsadenie. Inak by to bol len lepší nadpriemer. Mohlo to mať aj lepšie hodnotenie, pokiaľ by ten záver bol trošku menej prepálený. Inak ale fajn. 70 % ()

Marcas 

všechny recenze uživatele

Takhle má vypadat oddechový film na večer! Perfektní komedie, kde se sem tam objeví prvky krimi. Několik velmi silných scén, u kterých jsem se opravdu od srdce zasmál viz. scéna "krvavý pes". Ještě jednu věc, kterou vypíchnu a tou jsou super závěrečné titulky, kde jsem se také celkem pobavil. Na to, že jsem od toho zas až tak moc nečekal, jsem dostal milé překvapení s pořádnou dávkou povedeného humoru. ()

megajalec 

všechny recenze uživatele

Tri páry hrávajú po večeroch spoločenské hry. V jeden večer sa k nim pridá brat jedného z hrdinov a zavolá ich k sebe do domu. Tu im predstaví netradičnú hru a jazda sa môže začať. Originálna zápletka doplnená množstvom situačného humoru, zasmejete sa nielen na dialógoch, ale aj rôznych gagoch. Množstvo zapamätateľných vtipných scén a hlášok (mojím favoritom je podplácanie), pre mňa jedna z najlepších komédií v poslednom období. ()

maestrotatum 

všechny recenze uživatele

Pred filmom som sa bál či Nočná Hra nebude náhodou Nočnou morou, keďže veľmi dobre vieme ako to je ťažké s novými komédiami. Po filme som si prial aby bol aspoň tou morou... slabý a rýchly začiatok, v ktorom si tvorcovia tak povediac za zlomok času určili figúry postáv sa hneď zošupol do málo vtipných a originálnych blbokecov moderných komédií. A po takomto privítaní prišlo jadro filmu, vlastne ak nad tým rozmýšľam bolo to len také jadierko. Keď si predstavím čo všetko zvládol Phillips v Hangoveri (porovnavam) a čo sa sa stalo tu -_-Tento film je ako balík čipsov, každý sa teší a keď to otvoríš tak aj najväčší optimista vidí poloprázdne vrecko. čo je teda vlastné Nočnej hre ? - Veľmi originálna idea ako hlboká studnica potenciálu a neobmedzenosti v nápadoch. Lenže práve tento fakt zráža film na kolená, lebo nie je dôležité čo sme videli ale čo sme nevideli rsp. čo sme vidieť mohli. V tomto svetle sa mi to zdalo ploché bez nejakého špeciálneho okamžiku. No aby som zas moc nekrivdil, priznám trochu som sa zasmial ale nestačilo to. R. McAdams bola výborná podobne ako K. Chandler, no to je tak všetko. Priemerná komédia 63%. ()

palmovylist 

všechny recenze uživatele

Už dlouho mě žádná z komedií takhle pozitivně nepřekvapila...plno super vtipných momentů, charakterů a zábavná zápletka...85% ()

wowylgu313 

všechny recenze uživatele

Fakticky fakt jsem se bavil :O a to je už co říct... Komedie jak ae patří... Musím uznat že ta motanice tady byla perfektně napsaná. Opravdu jsem si říkal pořád dokola co je teda pravda a co není :D herecké obsazení je super, příběh tohoto šílenství je super a nenudí vás... Má to své tempo a nezastavuje to. Po dlouhé době USA komedie co potěšila a nebyl to propadák jako většina co nyní vychází. Vřele všem doporučuji pro pobavení a pro tápání o tom co to, jak to, proč to ... ;-D dávám čistých 80% , zbylé procenta nechávám na absolutně bezchybné diamanty ve filmovém průmyslu. ()

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama