Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jason Bateman a Rachel McAdams ve filmu ztvárnili Maxa a Annie, jejichž pravidelné společenské herní večery s dalšími páry naberou obrátky ve chvíli, kdy Maxův charizmatický bratr Brooks zorganizuje párty se záhadnou vraždou, včetně falešných lupičů a federálních agentů. Takže kdy je Brooks unesen, je to pořád ještě součást hry... nebo není? (Vertical Entertainment)

(více)

Videa (8)

Trailer 1

Recenze (473)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Další promarněný potenciál. Je občas opravdu škoda, když už někdo vymyslí takovou zápletku, ze které by se dala vydolovat celá řada vtipných a zábavných scén a vznikne z toho tak zoufale nevtipný a nudný film. Po celou dobu jsem byl překvapen, jak tvůrci každou slušně rozjetou scénu pokazí a nevyrazí z ní víc než malinký vtípek, nebo něco ohromně trapného. Chemie mezi herci je absolutně nefunkční a kdykoliv to vypadá, že někdo řekne něco vtipného, nebo přijde konečně nějaká vtipná situace, nic takového nepřijde. Po celou dobu jsem zaznamenal asi tak 3 scény u kterých jsem se ušklíbl a jednu zajímavě natočenou scénu (házená se vzácným vejcem, natočená tak aby působila jedním záběrem a celkově velice dobrá práce s kamerou). Je to opravdu škoda, protože "Noční hra" mohla být přesně tím typem filmu jako "Millerovi na tripu" nebo "Pařba ve Vegas", ale film troskotá od režie přes scénář a bohužel až po herce, kteří se možná při natáčení bavili, ale do filmu se to nedostalo. P.S. předchozí režijní počin dua Daley a Golfstein bylo pokračování Rodinné dovolené, což vysvětluje "kvalitu" Noční hry. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hraje si s tvýma koulema a doslova zabíjí miliony našich dětí." Extrémní soutěživost mě nedávno opustila, spermie se mi pohybují už jen při zemětřesení a neexistuje auto, které bych vyměnil za příjemně strávený večer u pohodového filmu. Tím pro mě Noční hra je a já jsem se bavil při pokusech o samokouření, vyndávání neexistující kulky podle návodu či mlácení padouchů hasičákem. A taky jsem se poučil v tom, že pravý agent FBI se pozná podle toho, že si ani v noci nesundává sluneční brýle. To se může hodit. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Dosť som sa na film tešil, ale nezaujal ma tak, ako som čakal. Vtipné vsuvky a Bateman sú super, mnoho scénok naozaj vydarených. Humor nie je lacný ani primitívny, takže o zábavu je dosť dobre postarané. Thrillerova zložka je trochu pritiahnutá za vlasy, zvratov až príliš veľa, že nakoniec divák príde na to sám, ako tá hra celá dopadne. Rachel McAdams pre niekoho „k sežrání“, pre mňa dosť nevhodne obsadená. Takže celkovo komédia výborná, ako thriller to už je slabšie. ()

H34D 

všechny recenze uživatele

Jestli poslední roky ve filmovém průmyslu něco nechápu, tak proč se netočí více nestupidních a netrapných komedií. Game Night je je stupidní jen trochu a příjemně, jinak se jedná o docela zamotanou legrácku, která v sobě obsahuje překvapivě velkou porci napětí a akce (na poměry komedie samozřejmě). Večer s noční hrou se povedl, byť zasmát jsme se mohli i více. 7/10 ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Koniec je typický flák typu , parta looserov zneškodní crime lorda. Ale mimo konca je to perfektná komédia. Už je to nejaký čas som sa takto schuti zasmial. " Glass tables acting really weird tonight". Jason Bateman rules. Jeho komédie mám rád. Vždy mi prišiel sympatický. McAdams je naspapanie a do toho skvelý Plemons a Lamorne Morris. Vtipy z guľkou, s Denzelom, so stolíkmi a "jednozáberovka" s vajcom sú vrcholy filmu. Má to tempo. Má to vtip. A dobre sa na to pozerá. Michael C. Hall si svoj malý štek berie celý pre seba. Pohodová oddychovka, ku ktorej sa budem veľmi rád vracať. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně v letadle, než se Annie (Rachel McAdams) dostane do letadla okénkem, tak její manžel Max (Jason Bateman) jí pomáhá slézt dolu. V tento moment jsou vidět v čase 1:25:43 prasklé kalhoty herečky. (mary800)
  • Jedno z míst, kde se točilo, je i Irský Pub RiRa v Atlantě. Natáčelo se i v Georgii. (Tomas_TM)

Související novinky

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

Chris Pine v adaptaci slavné stolní hry

15.12.2020

Herec Chris Pine (Král psanec, Wonder Woman) se čerstvě upsal chystané adaptaci slavné stolní RPG Dungeons and Dragons. Film vzniká kolaborací mezi studii Paramount, eOne a hračkářského konglomerátu… (více)

Sony chystá remake Schůzky naslepo

Sony chystá remake Schůzky naslepo

02.08.2018

Málokdo by si dnes tipnul, že prvním filmem Bruce Willise (Poslední skaut, Smrtonosná past), byla kdysi romantická komedie Schůzka naslepo. V ní si zahrál úředníka a věčného smolaře, kterému se… (více)

Reklama

Reklama