Reklama

Reklama

Trollové: Světové turné

  • USA Trolls World Tour (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Stoprocentně pozitivní trollí holka Poppy, která byla v úspěšném prvním díle pouhou princeznou, povýšila na královnu, ale naštěstí ji to nijak nepoznamenalo. Své zemi vládne tancem, zpěvem a levou zadní, protože tam, kde nejsou žádné potíže, je kralování brnkačka. Její svět by dál pohodově rotoval v popovém rytmu, kdyby jednoho krásného dne nepřišlo šokující odhalení – popoví Trollové nejsou jedinými obyvateli planety, žijí na ní další trollí kmeny, vyznávající různé hudební styly. Existují tedy i Techno Trollové, Country Trollové, nebo Rockoví Trollové. Těm vládne královna Bárbra, která upřednostňuje nejen trochu drsnější muziku, ale i agresivní představu, že rock je jediná správná muzika a že by měla hrát po celém kontinentu. Tohle už není problém, který by Poppy dokázala vyřešit vřelým objetím s písničkou. A proto se společně se svým největším kamarádem Větvíkem vydává na hudbyplnou pouť do neprobádaných končin, aby našla způsob, jak rockovou kolegyni zastavit, než svět ovládnou kytarové riffy. (CinemArt)

(více)

Videa (6)

Trailer 1

Recenze (53)

Sany33 

všechny recenze uživatele

Príbeh: Cesta za hľadaním vlastného hudobného štýlu. Herecké obsadenie: Opäť sa môžem vyjadriž iba k dabingu, nakoľko som film videl v slovenčine. A páčilo sa mi, že sa zmenila dabérka Poppy. Nie je už taká upišťaná čo je super. Prevedenie: Každí hudobná frakcia vlastní hudobnú strunu, ktorá udáva ich štýl. Trochy mytologické ale celkom pekne spracované. Rock sa snaží ovládnuť ostatné štýly. tiež celkom svieže. Opäť nechápem načo sa pesničky prekladali. Ale na ich obranu, dalo sa to aj tak počúvať. Pocity: Napriek dúhovej atmosfére ktorou Trollovia aj ich pokračovanie disponujú sa na konci nachádza opäť jedno mravné poučenie, ktoré má deti, ktoré sú cieľová skupina tohto filmu, usmerniť k priateľstvu a jednote. Pridaná hodnota: Pre mňa ako starého somára nič nové. Ale verím že deti nad tým budú slintať blahom a budú si to púšťať stále dokola kým sa nezoderie Blu-ray do čista. 61% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Z mnohých uhľov pohľadu, pokračovanie príbehu „Trolls“ dopadlo lepšie (a ruku na srdce, mnohý z nás to nečakalo). Príbeh, aj keď má svoje trhliny, je pevnejší, pružnejší a dynamickejší. A hlavne, rock (a malý štiepok metalu) do toho vznesie to, čo tento hudba-based animák potreboval (pesničky od Scorpions a Ozzyho potešili). Nič svetoborného, avšak bez väčších sklamaní. (P.S.: Už to nie je len pre najmenších divákov.) Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Pro me v podstate prijemny prekvapeni, respektive furt docela slusne koukatelna demence jako v pripade prvniho dilu. Mame tu vymastenej, ale naprosto dostacujici dej, animace je vcelku podprumerna, ale k celkovymu ladeni filmu skvele sedne, do toho halda docela sympatickejch postav a infantilni humor a hlavne ultimatni mix hudebnich pecek vsemoznejch zanru, diky cemu je film super sviznej a navic to misty pripomina Brütal Legend. Takze za me spokojenost, film by klidne snes 15 minut zkratit, ale i tak solidni 3*. ()

koza3 

všechny recenze uživatele

Málokdy se hodnocení v průběhu filmu zlepší, každopádně start Trollů byl opravdu odpadní. Popový muzikál plný duhy? Wtf! Každopádně se to v průběhu dost zlepšilo a ač rock tak trošku dehonestovali, mělo to světlé momenty. Závěr byl pak dokonce ucházející a citát na závěr "samotou harmonie nedosáhneš" má i nějakou tu hodnotu k zamyšlení. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

V případě jedničky jsem si říkal, že se jedná sice o kravinu, která je prošpikovaná chytlavými písničkami, ale se soudržným příběhem. Naproti tomu je Světové turné jen tou kravinou, kde i ty písně až na pár vyjímek moc nefungují. Mimo to rockový styl je tu prezentován jako ten záporný, a to se neodpouští. Doufám, že toto bylo již poslední od Trollů, co jsem musel s dětmi strpět a více se k nim nevracet. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (3)

  • Kvůli pandemii koronaviru byl film ihned vydán digitálně, tzn. nepromítal se v kinech. (petr.koca)

Související novinky

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

AMC Theatres vyhlásilo válku Universalu

29.04.2020

Pár dní nazpátek jsme informovali o tom, jaký úspěch zaznamenalo studio Universal se svojí premiérou snímku Trollové: Světové turné na online platformách. Film vydělal díky digitálnímu prodeji kolem… (více)

Trollové: Světové turné drtí rekordy

Trollové: Světové turné drtí rekordy

14.04.2020

Přestože oficiální čísla nejsou k dispozici, studio Universal se o víkendu pochlubilo, že nový animovaný snímek Trollové: Světové turné zaznamenal nejlepší úvodní víkend v rámci digitálního prodeje… (více)

Universal jako první nabídne filmy online

Universal jako první nabídne filmy online

17.03.2020

Universal a jeho streamovací služba NBCUniversal v pondělí oznámily, že vypustí snímky Neviditelný, Lov a příští měsíc taky animák Trollové: Světové turné na stream. Trollové v dubnu teprve budou mít… (více)

Reklama

Reklama